- pt lis 01, 2019 5:05 pm
Dzień dobry, moja przyjaciółka i ja, oboje w połowie dwudziestych lat, zainteresowaliśmy się firmą MLP podczas seminarium związanych z podatkiem dochodowym. Spotkaliśmy się już z przedstawicielem firmy i byliśmy początkowo zaskoczeni tym, co może i chce zrobić dla nas. Brzmiało to zbyt dobrze. Po kilku poszukiwaniach w Internecie i konfrontacji z raczej negatywnymi opiniami, [url]doradca[/url] ponownie nas przekonał i naciska na [url]ubezpieczenie[/url] od skutków wypadku przy pracy (u mnie z elementem rentowym). Czy macie doświadczenie z firmą MLP? Czy jest ktoś, kto mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami? Nie miałbym nic przeciwko temu, by ktoś monitorował moje polisy ubezpieczeniowe, ale czy ma to sens w razie poważnej sytuacji (np. niezdolności do pracy)? Czy według was ma sens dodanie elementu rentowego do ubezpieczenia od skutków wypadku przy pracy ([url]doradca[/url] już znalazł konkretnie ETF-y, MSCI World, EM)? Co do mnie: Mam 25 lat i studiuję architekturę. W przyszłości planuję przejąć firmę architektoniczną mojej rodziny (spółka z o.o.). Cieszę się z KAŻDEJ odpowiedzi i mam nadzieję, że udało mi się wyraźnie przedstawić moje pytania. Pozdrawiam, Johannes