Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Potrzebuję kredytu w wysokości 10000 euro.

Napisany przez TheMaZZL168
Cześć wszystkim.

Szukam tutaj kogoś, kto mógłby mi prywatnie pomóc. Z powodu śmierci mojego ojca, jego pogrzebu i naszej przeprowadzki, moja matka i ja znaleźliśmy się w finansowej opresji. W tej chwili nie możemy wziąć [url]kredytu[/url] w banku, ponieważ niedawno spłaciliśmy inny. Moja partnerka życiowa i ja chcemy pomóc mojej mamie.

Uważam, że 5-letni okres spłaty byłby odpowiedni. 180 [url]euro[/url] miesięcznie nie stanowiłoby dla nas absolutnie żadnego problemu.

Cieszę się z odpowiedzi.

Napisany przez 2titan1981
Bez zabezpieczeń nic z tego nie będzie.

Lub skontaktuj się z pracodawcą

Bardzo konstruktywny post.
Zabezpieczenia? Zdefiniuj, chętnie odpowiem na pytania dotyczące zarobków, wydatków i innych.

Tak jak wszędzie, akceptowane jako zabezpieczenie
mają pozywcze zarobki, wartościowe przedmioty, biżuterię, samochody, domy, itp.

[url]kredyt[/url] pracodawcy był poważnie rozważany. Czy był brany pod uwagę? zapytano?

Napisany przez peer
Dlaczego prywatnie? Tak czy inaczej nie istnieje tutaj, ale niezależnie od tego, jeśli wynagrodzenie jest wystarczające, nie ma przecież nic przeciwko zwiększeniu istniejącego [url]kredytu[/url] lub założeniu drugiego równoległego [url]kredytu[/url]. Smava, Check24 i inni mogą pomóc w tym miejscu.

Ale nie dostanę [url]kredytu[/url], ponieważ w ciągu 5 miesięcy wzięliśmy [url]kredyt[/url] na spłatę innych [url]kredytów[/url]. Próbowałem już wszystkiego, Smava, Check24, itp.

Pracodawca? Inne krewni, zbywalne zabezpieczenia?

Nie mam właściwie żadnych krewnych, oprócz mojej matki, a ona sama ma dość dużo do opłacenia.

titan1981 pisze:
Pracodawca? Inne krewni, zabezpieczenia majątkowe?

i reszta?

Pracuję w firmie Pennymarkt GmbH, a moja partnerka u prawniczki.
Nie mamy żadnych rzeczy do zastawienia, jak już wspomniałem, nasze wynagrodzenie byłoby wystarczające, chcemy po prostu zminimalizować wszystkie inne koszty i uregulować otwarte rachunki.
Mniej też byłoby wystarczające.

Więc nie pytano o pożyczkę od pracodawcy i nie ma żadnych zabezpieczeń, takich jak samochód itp.

Nie, jeszcze nie.

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Cześć TheMaZZL168,
zazwyczaj możesz uzyskać [url]kredyt[/url] w wysokości 3-4 miesięcznych wynagrodzeń netto w swoim banku.

Jak to wygląda?

Napisany przez 2utopus
Jeśli wcześniej, 5 miesięcy temu, połączyliście inne [url]kredyty[/url], a teraz znowu zgromadziliście dziurę wynoszącą 10 000 € - jak wysokie są całkowite długi/niezapłacone rachunki oraz jak wysokie były dotychczasowe miesięczne raty - i jakie są dochody? Czy matka ma dodatkowe długi?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata