Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Gdzie osoby otrzymujące zasiłek Hartz 4 mogą uzyskać kredyt?

Napisany przez ADMCI4
Cześć ludzie, gdzie mogą dostać kredyt beneficjenci Hartz4? Potrzebuję pilnie 2500 euro. Gdzie mogę się udać? Z pozdrowieniami Georg

Napisany przez sx06050
Nigdzie, przynajmniej nie na serio, ponieważ dochód musi przewyższać progi egzekucyjne, stałe i na czas nieokreślony zatrudnienie itp.

Napisany przez ADMCI4
**link gesperrt** tutaj otrzymasz pożyczki...

Napisany przez ADMCI4
Zgadzam się w pełni z użytkownikiem sx06050. Osoby, które czytają kolejny komentarz od Jonny1981, KONIECZNIE powinny PRZECZYTAĆ REGULAMIN - I TO ZANIM PODADĄ SWOJE DANE OSOBOWE!!!

Napisany przez ADMCI4
To po prostu smutne, że oszuści tacy jak Jonny tutaj zamieszczają takie bzdury, aby narazić ludzi, którzy już mają kłopoty, na dodatkowe problemy z ukrytymi kosztami w regulaminach, po prostu się zawstydź. Mam nadzieję, że nigdy nikt nie zarejestruje się na Twojej stronce ze złomem

Napisany przez ramonciko
Jeff2000 pisze: To po prostu smutne, że oszuści tacy jak Jonny tutaj zamieszczają takie bzdury, aby jeszcze bardziej pogorszyć sytuację dla ludzi już w tarapatach poprzez ukryte koszty w regulaminach, po prostu się zawstydzaj. Mam nadzieję, że nigdy nikt nie zarejestruje się na twojej stronce złomu.
Cześć Jeff, dziękujemy za uwagę Link do Jonnyego został natychmiast usunięty. ramonciko moderator

Napisany przez ADMCI4
Jestem wpisany do rejestrów dłużników, otrzymuję świadczenia z programu Harz IV i mam dwoje dzieci.

Napisany przez 2Escorpio
Jak wszyscy już wspomnieli, niemożliwe jest uzyskanie kredytu w szanowanym banku. Jednak w przypadku wydatków awaryjnych, na przykład gdy trzeba zrobić dwa zęby lub jeśli jakiś ważny sprzęt gospodarstwa domowego, tak jak lodówka, się zepsuł, można ubiegać się o pożyczkę z urzędu pracy. Nie mogę niestety potwierdzić, jakie warunki muszą być spełnione, aby takie pożyczki zostały zatwierdzone.

Napisany przez tccenter
Jak już zostało powiedziane, nie jest to możliwe z Hartz 4.... ponieważ w razie wątpliwości nie ma tam nic do wzięcia....

Napisany przez ADMCI4
Nigdzie nie dostaniesz poważnego kredytu, chyba że bank zlituje się. Jeśli pilnie potrzebujesz czegoś do mieszkania, zgłoś to urzędowi, ponieważ z dziećmi, na przykład lodówkę lub pralkę, możesz otrzymać pieniądze, ale nie kredyt.

Napisany przez ADMCI4
nikt, chyba że bank ma litość dla ciebie. lodówka, pralka lub coś podobnego zgłoś do amz, ale nigdy nie dostaniesz za to pieniędzy!

Napisany przez marioschmidt76
Jak już opisałem w innym pytaniu... W przypadku bezrobocia możliwie pomocne może być także poręczenie. Można je ubiegać się w bankach poręczeń krajowych (np. Berliner Landesbürgschaftsbank, Bürgschaftsbank Schleswig-Holstein itp.) na różnych warunkach lub u prywatnych dostawców (np. HilfeCenter.info, WWSGmbH.com itp.), którzy biorą na siebie odpowiedzialność za twoją zdolność kredytową. Czasami dostępne są również poręczenia dla odbiorców świadczeń Hartz IV, jednak zależy to zawsze od celu.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata