Re: Poszukuję osób prywatnych do udzielenia pożyczki w wysokości 50 000 euro.
Napisany przez Gimli -
- pn lis 11, 2019 8:53 pm
Szanowni Państwo,
Poszukuję osoby prywatnej, która mogłaby udzielić mi pożyczki w wysokości 50 000 €. Jestem abiturientem i pracuję dodatkowo. Moje wynagrodzenie to 450 € miesięcznie, nie płacę czynszu, ponieważ nadal mieszkam z ojcem, a nie, mój ojciec nie może mi pożyczyć tej kwoty ani wziąć[url]kredytu[/url] w tej wysokości w banku. Moja mama jest bezrobotna i również nie może. Potrzebuję [url]kredytu[/url] , aby spłacić [url]kredyt[/url] Klarna w wysokości 4420 € (potwierdzalne), sfinansować zakup samochodu i uzyskać wsparcie finansowe dla mojego drobnego biznesu.
Byłbym wdzięczny za ofertę, która byłaby mniej więcej taka:
50 000 €
Spłata w ciągu 180 miesięcy
Stopa procentowa 10-15% (aby 180 miesięcy były akceptowalne)
Posiadam umowę o pracę.
Mój ojciec mógłby być moim poręczycielem.[url]kredyt[/url] powinien być zawarty w umowie.
Miesięczną ratę chciałbym płacić do 16. każdego miesiąca, albo przelewem, albo przez Paypal, aby pieniądze wpłynęły tego samego dnia.
Jednorazowa płatność również możliwa, gdy jest konieczna.
Mały biznes - Dystrybucja bezpośrednia.
Przedmioty podlegające zajęciu:
Mój ojciec posiada Lexusa o wartości około 30 000 €.
Ja: telewizor Samsung, laptop Asus, iPhone xs.
Mam nadzieję, że te informacje wystarczą, aby przekonać kogoś do mojego zamiaru.
[url]kredyt[/url] nie musi być udzielany natychmiast, może też potrwać kilka dni roboczych.
Z poważaniem
Włodzisław
Poszukuję osoby prywatnej, która mogłaby udzielić mi pożyczki w wysokości 50 000 €. Jestem abiturientem i pracuję dodatkowo. Moje wynagrodzenie to 450 € miesięcznie, nie płacę czynszu, ponieważ nadal mieszkam z ojcem, a nie, mój ojciec nie może mi pożyczyć tej kwoty ani wziąć
Byłbym wdzięczny za ofertę, która byłaby mniej więcej taka:
50 000 €
Spłata w ciągu 180 miesięcy
Stopa procentowa 10-15% (aby 180 miesięcy były akceptowalne)
Posiadam umowę o pracę.
Mój ojciec mógłby być moim poręczycielem.
Miesięczną ratę chciałbym płacić do 16. każdego miesiąca, albo przelewem, albo przez Paypal, aby pieniądze wpłynęły tego samego dnia.
Jednorazowa płatność również możliwa, gdy jest konieczna.
Mały biznes - Dystrybucja bezpośrednia.
Przedmioty podlegające zajęciu:
Mój ojciec posiada Lexusa o wartości około 30 000 €.
Ja: telewizor Samsung, laptop Asus, iPhone xs.
Mam nadzieję, że te informacje wystarczą, aby przekonać kogoś do mojego zamiaru.
Z poważaniem
Włodzisław