- sob lis 23, 2019 10:25 pm
Cześć,
Otrzymałem wniosek na rzecz Paypal jeszcze przed końcem 2017 roku. Zostało to również odnotowane w Schufa. Oczywiście uregulowałem wszystkie płatności tak szybko, jak to możliwe. Niestety to wpis bardzo obciąża moje Schufa (88%). Teraz, w miejscowości, gdzie ja i moja żona chcielibyśmy zamieszkać w przyszłości, została wystawiona na sprzedaż ostatnia działka. Kosztuje 49 000€ + około 6000€ kosztów dodatkowych. Zastanawiam się teraz, czy w ogóle będziemy mogli dostać[url]kredyt[/url] z moim Schufa? Moja żona ma wynik w Schufa na poziomie 98%. Posiadamy wystarczająco dużo wkładu własnego, aby pokryć koszty związane z budową i miesięczne dochody w wysokości 4000€. Oboje mamy umowy o pracę na czas nieokreślony. Jednakże moja żona jest jeszcze w okresie próbnym do marca. Moje pytanie brzmi, czy w ogóle warto próbować ubiegać się o [url]kredyt[/url] , czy raczej nie ma na to szans? Jeśli tak, do jakiego banku powinniśmy się udać, czy może lepiej zwrócić się do doradcy finansowego? Dziękuję z góry za pomoc
Otrzymałem wniosek na rzecz Paypal jeszcze przed końcem 2017 roku. Zostało to również odnotowane w Schufa. Oczywiście uregulowałem wszystkie płatności tak szybko, jak to możliwe. Niestety to wpis bardzo obciąża moje Schufa (88%). Teraz, w miejscowości, gdzie ja i moja żona chcielibyśmy zamieszkać w przyszłości, została wystawiona na sprzedaż ostatnia działka. Kosztuje 49 000€ + około 6000€ kosztów dodatkowych. Zastanawiam się teraz, czy w ogóle będziemy mogli dostać