Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Dyskusje na temat transakcji nieruchomościowych, takich jak rentowność (dom dochodowy), lokalizacja nieruchomości, rzeczoznawcy, pośrednicy nieruchomości, umowy kupna, ubezpieczenia nieruchomości i podatki. (Zakup nieruchomości w celu wynajmu)

Re: Pośrednik nieruchomości Frankfurt

Napisany przez Zare
Cześć wszystkim,

może ktoś z was może mi pomóc poradą, szukam pośrednika w zakresie nieruchomości we Frankfurcie. Zrobiłem trochę researchu online i znalazłem firmę w okolicach Frankfurtu.

Znalazłem ich pod adresem https://web.allgrund.com/de/ i mają naprawdę duży wybór nieruchomości po naprawdę dobrych cenach. Przeczytałem naprawdę dobre opinie o ich pracy online i już się z nimi skontaktowałem, aby uzyskać więcej informacji. Chciałbym zapytać, czy ktoś z was ma z nimi doświadczenie i czy macie dla mnie jakieś inne wskazówki?

Pozdrowienia

Napisany przez 2tneub
Muszą być prawdopodobnie okropne. Skoro tutaj fałszują proste zapytania, to na pewno także fałszują dobre recenzje.

Napisany przez Dante
Zakupione.

Napisany przez 2utopus
A gdzie się podziały te piękne linki?

Myślałem, że tutaj dostanę dobre wskazówki? ;-)

Napisany przez 2titan1981
Coraz więcej kont zarządza chce wysyłać tylko linki, co wygląda dość podejrzanie, ponieważ inne konta nagle zaczynają na nie odpowiadać, a te wcześniej umieściły link do innego tematu... oczywiście

Napisany przez Dante
A co powinienem teraz zrobić z około 10 milionami, które chciałem jeszcze wydać?

Napisany przez 2titan1981
Umiem je dobrze przetworzyć..

Napisany przez Dante
Okej, postąpmy więc. Chociaż nie chcę powiedzieć, że pieniądze pochodzą z brudnych, nielegalnych interesów, to rymuje się z obezwładniającym światem żywicy. I nie pochodzi z handlu narkotykami, powtórzę, nie pochodzi.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata