- wt gru 03, 2019 11:10 am
" Dzień dobry,
mam pytanie dotyczące prośby o[url]kredyt[/url] poniżej 10 000 [url]euro[/url] .
Chciałbym wziąć[url]kredyt[/url] , prawdopodobnie w wysokości 8500 [url]euro[/url] , jestem samozatrudniony, otrzymuję wsparcie dla samozatrudnionych od urzędu i mam dobrą historię kredytową. Wynik w BIK wynosi 97,65%. Posiadam dwie karty Visa, limit debetowy w wysokości 1750 [url]euro[/url] (nigdy nie użyty) i nie korzystałem z kart kredytowych.
Moja żona jest asystentką lekarską, ma złą historię kredytową z przeszłości, ale ma stały dochód i umowę o pracę na czas nieokreślony.
Więc w zasadzie każde z nas ma to, czego potrzebuje druga strona, aby wziąć[url]kredyt[/url] . Jeden ma stały dochód, drugi dobrą zdolność kredytową.
Do tej pory otrzymałem same odmowy. Gdziekolwiek się udałem. Ale na pewno istnieje jakiś dostawca, który może pomóc. Bez znaczenia, czy z wyższym oprocentowaniem, ale szansa to szansa.
Czy istnieją tutaj znane sposoby?
Mogę teraz wyjaśnić powody, ale nie chcę się zanadto rozpływać nad problemami ani budzić litości.
Dziękuję za pomoc.
Pozdrowienia "
mam pytanie dotyczące prośby o
Chciałbym wziąć
Moja żona jest asystentką lekarską, ma złą historię kredytową z przeszłości, ale ma stały dochód i umowę o pracę na czas nieokreślony.
Więc w zasadzie każde z nas ma to, czego potrzebuje druga strona, aby wziąć
Do tej pory otrzymałem same odmowy. Gdziekolwiek się udałem. Ale na pewno istnieje jakiś dostawca, który może pomóc. Bez znaczenia, czy z wyższym oprocentowaniem, ale szansa to szansa.
Czy istnieją tutaj znane sposoby?
Mogę teraz wyjaśnić powody, ale nie chcę się zanadto rozpływać nad problemami ani budzić litości.
Dziękuję za pomoc.
Pozdrowienia