Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Który pożyczkodawca daje szansę?

Napisany przez derjochen
" Dzień dobry,

mam pytanie dotyczące prośby o [url]kredyt[/url] poniżej 10 000 [url]euro[/url].

Chciałbym wziąć [url]kredyt[/url], prawdopodobnie w wysokości 8500 [url]euro[/url], jestem samozatrudniony, otrzymuję wsparcie dla samozatrudnionych od urzędu i mam dobrą historię kredytową. Wynik w BIK wynosi 97,65%. Posiadam dwie karty Visa, limit debetowy w wysokości 1750 [url]euro[/url] (nigdy nie użyty) i nie korzystałem z kart kredytowych.

Moja żona jest asystentką lekarską, ma złą historię kredytową z przeszłości, ale ma stały dochód i umowę o pracę na czas nieokreślony.

Więc w zasadzie każde z nas ma to, czego potrzebuje druga strona, aby wziąć [url]kredyt[/url]. Jeden ma stały dochód, drugi dobrą zdolność kredytową.

Do tej pory otrzymałem same odmowy. Gdziekolwiek się udałem. Ale na pewno istnieje jakiś dostawca, który może pomóc. Bez znaczenia, czy z wyższym oprocentowaniem, ale szansa to szansa.

Czy istnieją tutaj znane sposoby?

Mogę teraz wyjaśnić powody, ale nie chcę się zanadto rozpływać nad problemami ani budzić litości.

Dziękuję za pomoc.

Pozdrowienia
"

Napisany przez 2titan1981
Skąd dostałeś odrzucenie? To by już zawęziło sugestie. Ale skoro już otrzymujesz wsparcie od urzędu, dlaczego nie na tyle, by ci wystarczyło. Ważne jest, czy macie jakieś zabezpieczenia (mieszkanie, [url]Dom[/url]), cokolwiek, co można by zająć w przypadku windykaty, ponieważ wynagrodzenie prawdopodobnie nie zostanie nic pfanderbaren. [url]kredyt[/url] od pracodawcy? Standardowo limity debetowe wynoszą 2-3-krotność Twojej pensji netto. Jeśli Twój koncept jest wartościowy, można spróbować crowdfunding, itp.

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Cześć, jeśli chodzi o Twoją działalność gospodarczą i szukasz inwestora, powinieneś poszukać inwestorów prywatnych i przekonać ich o słuszności Twojego konceptu.

Napisany przez derjochen
Chodzi o prywatną pożyczkę. Żaden inwestor. Brak pieniędzy na jakiekolwiek zawodowe zakupy, nic w tym stylu. Prywatna [url]pożyczka[/url] na sprawę serca dotyczącą własnego dziecka. To może być ostatnie Święta Bożego Narodzenia dla 6-latka.

Bank z sercem byłaby super.

Napisany przez 2utopus
Nie [url]kredyt[/url] - ale możliwe, że tutaj można znaleźć pomoc: https://wuenschewagen.de

Napisany przez derjochen
Dziękuję, ale uważam, że to lepiej dla tych, którzy naprawdę mają przed sobą ostatni rok. W przyszłym roku czeka nas interwencja u Synka, która niesie ze sobą ryzyko. Może się zdarzyć wszystko. Dlatego chcielibyśmy spełnić mu życzenia, sprawić mu radość itp. - nawet jeśli musimy spłacać je w ratach.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata