- sob gru 14, 2019 9:22 am
Kochana społeczności,
w zeszłym roku miałem w użyciu NewVisa w barclaycard i mam obecnie otwarte pytanie, które chciałbym zadać, ponieważ od samej Barclay nie otrzymałem dotąd (3 razy napisałem) pisemnej odpowiedzi.
W lecie zaciągnąłem[url]kredyt[/url] na większe zakupy, pozwalając mojemu kredytowi wejść dość głęboko w dług i była to zaplanowana sytuacja. Spłacam go co miesiąc online (2% kwoty [url]kredytu[/url] ). Na bieżąco kontroluję swój saldo poprzez własne księgowanie i co miesiąc kalkuluję aktywność mojego budżetu.
Teraz, na jesieni, moje saldo nagle mocno zaczęło rosnąć w dół i jestem trochę zdezorientowany. Karta Barclay New Visa jest bezzwrotna, jeśli spłaci się[url]kredyt[/url] w ciągu 2 miesięcy. Po tym czasie naliczane są odsetki.
Moje pytanie brzmi: Jak naliczane są odsetki teraz? Czy odsetki do należności są po prostu dodawane do salda po upływie 2 miesięcy, zwiększając kwotę do spłaty, czy też raty spłaty się przedłużają, powodując dłuższy okres spłaty[url]kredytu[/url] ? Znasz to, że kwota do spłaty pozostaje taka sama, a odsetki są obliczane wraz z ratą, co skutkuje wydłużeniem planu spłaty. Dodatkowo, zastanawiam się nad tym, ponieważ Barclay przeprowadziło aktualizację oprogramowania (nowy interfejs online), a po mojej weryfikacji trzy raty spłaty nie były dziwnym trafem dostępne w wyciągach online, co zostało poprawione, ale tajemnicze saldo nadal istnieje.
O rany, mam nadzieję, że napisałem wszystko wystarczająco zrozumiale dla Was, profesjonalistów. Proszę miejcie litość!
Pozdrowienia
r
w zeszłym roku miałem w użyciu NewVisa w barclaycard i mam obecnie otwarte pytanie, które chciałbym zadać, ponieważ od samej Barclay nie otrzymałem dotąd (3 razy napisałem) pisemnej odpowiedzi.
W lecie zaciągnąłem
Teraz, na jesieni, moje saldo nagle mocno zaczęło rosnąć w dół i jestem trochę zdezorientowany. Karta Barclay New Visa jest bezzwrotna, jeśli spłaci się
Moje pytanie brzmi: Jak naliczane są odsetki teraz? Czy odsetki do należności są po prostu dodawane do salda po upływie 2 miesięcy, zwiększając kwotę do spłaty, czy też raty spłaty się przedłużają, powodując dłuższy okres spłaty
O rany, mam nadzieję, że napisałem wszystko wystarczająco zrozumiale dla Was, profesjonalistów. Proszę miejcie litość!
Pozdrowienia
r