Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Która karta prepaid?

Napisany przez DVD-Brenner
Chcę założyć kartę kredytową prepaid, aby na przykład wypożyczyć samochód lub płacić nimi za granicą. Główne konto nadal ma być kontem oszczędnościowym Sparkasse. Jaką kartę kredytową prepaid polecacie? Priorytetem jest korzystna cena. A może lepiej będzie założyć zwykłą kartę kredytową? Na moje konto oszczędnościowe wpływa około 1500 € miesięcznie. Pozdrowienia

Napisany przez ProperSoul
Cześć, sprawdź na stronie www.321finanzcheck.de konto DKB Cash z bezpłatną kartą VISA. Podczas mojego semestru za granicą miałem bardzo dobre doświadczenia w Irlandii. Karta kredytowa jest bezpłatna, a także darmowe jest konto osobiste. Gorąco polecam. Pozdrawiam

Napisany przez DVD-Brenner
Wszystko jasne, wybieram DKB Cash! To jest dość często polecane. Dzięki!

Napisany przez ProperSoul
Żaden problem. Chętnie pomogę, gdzie tylko mogę.

Napisany przez david71
Od dwóch lat korzystam z karty ładowanej VISA, która nie ma opłaty rocznej. Za każdym razem, gdy lecę do USA, doładuję ją. Jestem bardzo zadowolony z karty i obsługi banku.

Napisany przez gibmirgeld
I z którego banku zostanie wydana?

Napisany przez david71
Jest wydawana przez austriacki Raiffaisenbank. Można ją łatwo zamówić online, ale trzeba faksować kopię dowodu osobistego. Więcej informacji tutaj: Karty kredytowe z góry opłacone: Oferty prepaid obowiązują bez sprawdzania zdolności kredytowej i zapytania do biura informacji kredytowej | Suite101.de

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata