Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: 500 euro kredyt alternatywny dla pożyczek ratalnych

Napisany przez Tanzkanone
Zastanawiam się właśnie, czy istnieje alternatywa dla dostawców minikredytów, jeśli chce się szybko pożyczyć 500 [url]euro[/url]. Po prostu nie mogę znaleźć żadnego innego dostawcy w internecie poza tymi trzema wymienionymi tutaj: https://minikredite.eu/500-[url]euro[/url]-kredit/. Pomijając debet i [url]kredyt[/url] ramowy. Czy nie ma banku, który udzieliłby tak małych [url]kredytów[/url] bez okresu do 12 miesięcy? W końcu można teraz znaleźć w różnych sklepach internetowych [url]kredyty[/url] konsumenckie na kwotę XXX [url]euro[/url] i krótkie terminy spłaty.

Dlatego szukam dostawcy, który udzieliłby niewielkiego [url]kredytu[/url] (około 500 [url]euro[/url]) po normalnych stopach procentowych, na okres poniżej 12 miesięcy.

Jeśli powstaje pytanie, dlaczego nie chcę skorzystać z minikredytu (chociaż korzystałem z niego wcześniej)

Te opinie można znaleźć praktycznie o każdym dostawcy (https://de.trustpilot.com/review/vexcash.com)

Napisany przez Birgit
Dlaczego nie [url]kredyt[/url] odnawialny?Przecież jest idealny dla krótkoterminowych problemów finansowych, dla osób, które nie chcą gromadzić oszczędności.

Napisany przez Marc2512
Birgit pisze:
Dlaczego brak debetu?
dla osób, które nie chcą tworzyć oszczędności.

albo mogących i jest tego niestety zbyt wiele w Niemczech.

Napisany przez volltilger
@Tanzkanone: Zróbmy to w ten sposób: Całkowicie nieskrępowani formalnościami, zdeponuję 500€ w kopercie i przykleję ją pod wieko pierwszego kontenera na śmieci na stacji benzynowej Weisskirchen, A3, w kierunku Würzburga, mijając ją z prawej strony obok stacji. A ty przykleisz pod nią następne 1000€ za tydzień, OK? Daj znać.

Napisany przez Tanzkanone
Birgit pisze:
Dlaczego nie kredyt odnawialny?

Cytat Birgit

Jest on idealny dla osób mających krótkoterminowe problemy finansowe, dla tych, którzy nie chcą tworzyć oszczędności.

ze względu na oprocentowanie. Można również otrzymać kredyt ratalny od 1.000 € z niską stopą procentową.

Napisany przez Marc2512
Dokładnie, nawet w Smava z odsetkami ujemnymi. To naprawdę interesująca oferta (oczywiście, z założeniem dobrej zdolności kredytowej i bez dodatkowych ubezpieczeń itp.)

Napisany przez Birgit
Marc2512 pisze:
albo mogą swoje jeszcze na tym zarobić i tego niestety w Niemczech jest zbyt dużo.

Jeśli nie mam pieniędzy na założenie rezerw, skąd mam wziąć pieniądze na spłatę kredytu?
Albo inaczej, jeśli mam pieniądze na raty kredytu, czy mogę je również wykorzystać do założenia rezerw.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata