Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt gotówkowy na małą kwotę

Napisany przez Inforce
Cześć, jestem kompletnie zdesperowany, dlatego tworzę ten wątek. Około 1,5 roku temu zmarła moja matka, a tym samym ostatni członek mojej rodziny. Przeprowadziłem się do mojej dziewczyny w innym landzie związkowym, i od czasu naszego niedawnego rozstania, wszystko idzie na przekór. Zabrała ze sobą swoje wyposażenie kuchenne i sypialniane podczas wyprowadzki, co było oczywiście jej prawem. Wziąłem wtedy swoje oszczędności na wyposażenie, żeby opłacić rachunki. W tej chwili mam przynajmniej lodówkę i płytę grzejną do gotowania. Wkrótce otrzymam vouchera od jobcenter na wyposażenie początkowe i mam nadzieję, że znajdę coś niewielkiego, ale teraz wróćmy do tematu głównego. Muszę zapłacić w przyszłym tygodniu otwarty dług w wysokości około 350€ i po prostu nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Dopiero zaczynam odbudowywać moje życie, a ten temat sprawia mi po prostu strach, ponieważ mogę trafić do więzienia, jeśli nie będę w stanie spłacić tej kwoty do tego czasu. Dostałem pismo bardzo późno, inaczej miałbym pieniądze odłożone na bok. Aktualnie żyję z pomocy jobcenter i regularnie odwiedzam terapeutę, żeby pokonać swoje obawy itp. Być może ktoś tu ma rozwiązanie, gdzie można dostać taki rodzaj [url]kredytu[/url]... Mogę spłacić pieniądze w maksymalnie 3 miesiące z miesięcznymi ratami w wysokości 100-150€. Przepraszam za swoją ortografię, ale jestem naprawdę zestresowany.

Napisany przez Marc2512
Inforce pisze:
Ta sprawa po prostu mnie przeraża, ponieważ muszę trafić do więzienia, jeśli do tego czasu nie ureguluję kwoty. Dostałem list bardzo późno, inaczej miałbym pieniądze odłożone...

https://www.schuldnerberatung.de/weg...ns-gefaengnis/ Pewny?? W innym przypadku doradztwo dla dłużników / upadłość konsumencka itp. Na pewno znajdzie się coś odpowiedniego....

Napisany przez Inforce
Myślę, że jest już za późno na prywatną upadłość, ponieważ prawie wszystko zostało uregulowane. (Jak już wspomniałem, spłaciłem swoje pozostałe długi ze swoimi oszczędnościami na wyposażenie domu)Otrzymałem pismo od prokuratury, że mam stawić się w areszcie tego dnia, jeśli nie ureguluję kwoty na czas, w przeciwnym razie zostanie wydany nakaz aresztowania.

Napisany przez 2titan1981
Czyli długo płaciłeś otwarte [url]konto[/url].... Ile dni więzienia czeka cię za 350€?

Napisany przez Inforce
titan1981 pisze:
Wtedy jednak przez bardzo długi czas opłacałeś te niespłacone...

Ile dni więzienia masz przed sobą za 350€?

7 dni.

Napisany przez 2titan1981
7 dni to wcale nie tak dużo, jeśli nie możesz zdobyć pieniędzy. Wtedy masz jeszcze raz spokój, zanim wrócisz do rzeczywistości życia. Nie idziesz do więzienia, jeśli spłacisz swoje zobowiązanie w ciągu 7 dni. Zwłaszcza nie przy 350€, coś musiało już wcześniej się wydarzyć, o czym nie wspomniałeś

Napisany przez StGe1973
Również, w Niemczech nikt nie idzie do więzienia z powodu długów... przynajmniej jeśli są to zwykłe długi.

Na ile mi wiadomo, jedynym wyjątkiem jest sytuacja, gdy sąd orzeka grzywnę, która nie zostaje opłacona. W innym przypadku, ze względu na długi grozi maksymalnie ogłoszenie upadłości (w potocznej mowie) i prywatna upadłość... z pewnością nie z powodu 350 [url]euro[/url]...

Napisany przez vision
Możliwe jest oszukiwanie w transporcie publicznym. Na pewno istnieje więcej przykładów tego rodzaju.

Napisany przez StGe1973
Więc skończyłeś w więzieniu, ponieważ popełniłeś ten czyn wiele razy, a nie ze względu na niespłacenie długu wobec operatora, prawda? Przynajmniej tak bym to interpretował...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata