- sob sty 11, 2020 3:27 pm
Cześć, jestem kompletnie zdesperowany, dlatego tworzę ten wątek. Około 1,5 roku temu zmarła moja matka, a tym samym ostatni członek mojej rodziny. Przeprowadziłem się do mojej dziewczyny w innym landzie związkowym, i od czasu naszego niedawnego rozstania, wszystko idzie na przekór. Zabrała ze sobą swoje wyposażenie kuchenne i sypialniane podczas wyprowadzki, co było oczywiście jej prawem. Wziąłem wtedy swoje oszczędności na wyposażenie, żeby opłacić rachunki. W tej chwili mam przynajmniej lodówkę i płytę grzejną do gotowania. Wkrótce otrzymam vouchera od jobcenter na wyposażenie początkowe i mam nadzieję, że znajdę coś niewielkiego, ale teraz wróćmy do tematu głównego. Muszę zapłacić w przyszłym tygodniu otwarty dług w wysokości około 350€ i po prostu nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Dopiero zaczynam odbudowywać moje życie, a ten temat sprawia mi po prostu strach, ponieważ mogę trafić do więzienia, jeśli nie będę w stanie spłacić tej kwoty do tego czasu. Dostałem pismo bardzo późno, inaczej miałbym pieniądze odłożone na bok. Aktualnie żyję z pomocy jobcenter i regularnie odwiedzam terapeutę, żeby pokonać swoje obawy itp. Być może ktoś tu ma rozwiązanie, gdzie można dostać taki rodzaj [url]kredytu[/url] ... Mogę spłacić pieniądze w maksymalnie 3 miesiące z miesięcznymi ratami w wysokości 100-150€. Przepraszam za swoją ortografię, ale jestem naprawdę zestresowany.