Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy mam szansę

Napisany przez TheoMars
Cześć,

pilnie potrzebuję pieniędzy. Chodzi o 3000€, a w najlepszym przypadku 4000€.

Mam 26 lat, pracuję na umowie czasowej na pełen etat, która zostanie prawdopodobnie przekształcona na czas nieokreślony od lipca 2020 r. Mieszkam z rodzicami, mam już bieżący [url]kredyt[/url] i stale mam debet na koncie. Wszystko to są bardzo negatywne aspekty.

Czy mam mimo to jakiekolwiek szanse na uzyskanie [url]kredytu[/url]?

Z góry dziękuję,

Pozdrawiam, Theo

Napisany przez peer
Jakie masz zarobki w pełnym etacie i jak planujesz spłacać raty, skoro już teraz jesteś stale na minusie?

Napisany przez TheoMars
Zarabiam 1420€ miesięcznie. Odliczam stałe koszty w wysokości 800€. Popełniłem trochę błędów i mam do zapłacenia 2-3 rachunki, które muszę pilnie opłacić, ale nie będę w stanie tego zrobić w najbliższym czasie.

Napisany przez 2titan1981
Urlop, rodzice, [url]kredyt[/url] od pracodawcy, inni krewni. Przyjmij pracę za 450€.

Dopóki nie masz ciągłego dodatniego stanu, twój przychód nie wystarcza.

Napisany przez 2utopus
Jak wygląda inny [url]kredyt[/url]? Kwota/Czas trwania/Rata/Zadłużenie pozostałe/...
Jeśli nie otrzymasz nowego [url]kredytu[/url], najczęściej jest to lepsze rozwiązanie na dłuższą metę - w przeciwnym razie grozi Ci zadłużenie, jeśli utkniesz w błędnym kole wezwań/doładowania [url]kredytów[/url].
Kiedyś mówili: odkładaj w czasie, to będziesz mieć w potrzebie - w czasach korzystnych [url]kredytów[/url]/niskich stóp procentowych może to być już trudniejsze do zrozumienia - ale zasada w zasadzie nadal obowiązuje.

Co można zrobić? Zastawić/sprzedać przedmioty wartościowe - ograniczyć wydatki - zwiększyć dochody - zrezygnować z niepotrzebnych umów - poprosić wierzycieli o rozkład raty/przesunięcie terminu płatności.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata