Re: Przeszeregować/kasować kredyt Wohn-Riester z powodu upływu terminu stałego oprocentowania
Napisany przez Ohspeedy -
- pn sty 20, 2020 10:01 am
Cześć wszystkim,
moja żona i ja mamy każde po jednym kredycie Wohn-Riester w naszym banku hipotecznym. Termin związania oprocentowania tych[url]kredytów[/url] kończy się 28.02.2020 r. W związku z refinansowaniem naszych wszystkich [url]kredytów[/url] kontaktujemy się zarówno z naszym bankiem hipotecznym, jak i innymi bankami. Z tego wynikają dla mnie kilka pytań dotyczących [url]kredytów[/url] Wohn-Riester i mam nadzieję, że dostanę kilka wskazówek.
- Chcielibyśmy spłacić nasze[url]kredyty[/url] Wohn-Riester poprzez inny bank, który również oferuje [url]kredyty[/url] Wohn-Riester. Jak przebiega taka zmiana i na co zwrócić uwagę związane z kontem mieszkaniowego wsparcia?
- Jak wpłata spłaty wpływa na[url]konto[/url] mieszkaniowego wsparcia? Czy ta płatność jest traktowana przez dotychczasowy bank jako nadpłata? To chyba nie może być, gdyż w sumie nie spłacamy już dłużej.
Z góry dziękuję.
Pozdrowienia
Ohspeedy
moja żona i ja mamy każde po jednym kredycie Wohn-Riester w naszym banku hipotecznym. Termin związania oprocentowania tych
- Chcielibyśmy spłacić nasze
- Jak wpłata spłaty wpływa na
Z góry dziękuję.
Pozdrowienia
Ohspeedy