Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Otrzymać kredyt

Napisany przez RobertX
Do wszystkich tutaj,

udało się, otrzymałem 30 000 € tego miesiąca, dla wszystkich niewierzących, wyciąg z konta jest dostępny, 2 zostały spłacone, cel osiągnięty, teraz pozostaje płacić tylko jednej instytucji.

Zaskoczeni, co? A teraz najciekawsza część, wygrałem również w Lotto, 5 trafień z 17.01.2020, w momencie gdy osiągnąłem cel, zrozumieć życie i co ono właściwie jest...

Nie mogę w to uwierzyć.... Wtedy mogę natychmiast spłacić jedną pożyczkę, SCHUFA, no cóż, prawie osiągnąłeś wynik 100.

Bonify też nic nie dostałem, mimo że nie ma tam nic na koncie
Boniversum wszędzie 0 wpisów, ale nie otrzymałem wszystkich procentów.

Kto nie wierzy, wszystko jest udokumentowane w folderze z oceną wiarygodności kredytowej.

Miłego dnia, RobertX

Napisany przez 2utopus
Gratulacje!
Kiedy idzie, to idzie dobrze...

Lotto z 18.1.2020 czy Eurojackpot z 17.1.2020?
Przy Eurojackpot 5 trafień byłoby już ponad 64 000€, a w Lotto przynajmniej ponad 3000€

Napisany przez RobertX
Cześć,

to był piątkowy lotek. Ponieważ zrobiłem to, czego nie powinienem robić, zaryzykowałem i zdecydowałem się zrobić coś niewiarygodnego.

zaznaczyć. Czasem trzeba przeforsować swoją opinię, tak po prostu. Jakiś czas temu przeczytałem tę rzecz. Dziwne, niewiarygodne.

jak wspomniano, 2 heulery poszły. Kupiłem nowy telewizor, ten obecny zaczął szwankować po 3 latach, Telefunken
Owalny stolik szklany kupiony w poco, bardzo mi się spodobał
Kupiłem nowy materac i stelaż fibergals, u mnie zepsuło się drewno jednego listewka (86,6 kg dzień...hehe)
Kabina prysznicowa jeszcze musi być, ale nie szklana, na miłość boską.....
Jeszcze kilka ubrań
Zs grrrrrr 6 sztuk mam na myśli
Jeszcze coś w portfelu. i mała rezerwa.

To już wszystko, krótko i boleśnie, niemal...naprawa (ew. klinika) raczej coś odczuje człowiek z.....

Ale jak teraz szybko oczyścić SCHUFA i uzupełnić wspomniane rzeczy, co jeszcze, gdzie są nasze dane, czyli coś w stylu schufa...może Schimmelpfenig wcześniej, coś takiego???

Pozdrowienia od RobertaX, miłego dnia, zdrowia

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata