Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Krótkoterminowy kredyt

Napisany przez fritzhubi
Cześć, Kto lub jak mogę krótkoterminowo uzyskać pożyczkę w wysokości 3000 [url]euro[/url]? Do spłaty od 1 marca w 6 ratach po 520 €uro każda?

Potrzebuję to do wyrównania konta. Proszę o poważne odpowiedzi! Z góry dziękuję!

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć Fritzhubi, tutaj się mylisz. Nie ma żadnych prywatnych osób, które udzielają takich pożyczek na podstawie twojego ogłoszenia. Jest wystarczająco dużo osób, które będą udawać, że za niewielką opłatą dostaniesz pożyczkę, na którą masz ochotę. Proszę, nigdy nie płacisz z góry. To wszystko oszuści.

Napisany przez fritzhubi
Dziękuję za odpowiedź, gdzie powinienem się udać?

Cześć fritzhubi, znamy smava, auxmoney i wszystkich innych. Miejsca, gdzie przeprowadza się weryfikację dokumentów.

@helenecouta, złe tłumaczenie Google. Den Rest kann man sich ja denken.

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Czy od teraz zostawić na koncie po 520 EUR ??

Napisany przez fritzhubi
Cześć Hermüller,

Nie, jeśli otrzymam 3000, zwrócę 3000 w 6 ratach od 1 marca, czyli 3120 €uro.

Oczywiście z umową, dowodem osobistym, zaświadczeniem o zarobkach itp.

Pozdrowienia
fritzhubi

Napisany przez Birgit
Najlepszym rozwiązaniem byłoby zrównoważenie konta co miesiąc za pomocą 520€. Wtedy [url]konto[/url] byłoby wyrównane po 6 miesiącach. Czy bank naciska, aby wyrównanie konta zostało dokonane natychmiast?

Napisany przez fritzhubi
Nie, jednak muszę szybko uregulować różne rachunki, w przeciwnym razie mój wynik w Biurze Informacji Gospodarczej się pogorszy, obecnie wynosi 67,15%. Gdy znów osiągnę dodatni bilans, nie będę miał problemu z regularnym spłacaniem 6 rat miesięcznie. Mam stałe zatrudnienie w sektorze publicznym, więc mam pewne dochody.

Napisany przez 2titan1981
Skorzystanie z limitu środków znajdujących się w banku domowym? W zależności od sytuacji możliwe są limity w granicach 2-3 miesięcznych wynagrodzeń netto. W przypadku stabilnego zatrudnienia w sektorze publicznym nie powinno być problemu z uzyskaniem limitu w wysokości 3000€, o ile za nim stoi rzeczywiście zabezpieczone dochodowe źródło, które mogłoby zostać nawet zajęte.
Jeśli twoje bicie kredytowe wróciło do normy, rozważenie ramowego [url]kredytu[/url] może być interesujące, jeśli znów trzeba szybko uregulować różne rachunki....

Napisany przez fritzhubi
Drogi tytanie,

proszę przeczytać dokładnie, napisałem, że chcę uregulować swoje [url]konto[/url], ponieważ debet jest wyczerpany i chcę sprowadzić [url]konto[/url] do zera.

Napisany przez 2titan1981
Napisałeś także, że chcesz uregulować rachunki, czyli wyczerpałeś swoje środki na koncie i chcesz znowu wziąć [url]kredyt[/url]. Twoja historia kredytowa w Schufie jest fatalna z różnych powodów. Dlaczego sądzisz, że jesteś w stanie spłacić te 520 € miesięcznie. Długi pojawiły się pomimo Twoich pewnych dochodów, czyż nie?

Brakuje mi tutaj logicznego wyjaśnienia.

Napisany przez Alex [CryptoMod]
fritzhubi pisze:
Nie, ale muszę szybko spłacić różne rachunki, w przeciwnym razie mój wynik w Schufa pogorszy się. Wynosi obecnie 67,15%, gdy wrócę do dodatniego salda, nie będę miał problemów z comiesięczną spłatą 6 rat. Mam stałe zatrudnienie w sektorze publicznym, więc mam zapewniony dochód.

Najprostszym sposobem byłoby uzgodnienie z dostawcami rachunków harmonogramu spłaty ratalnej......

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata