Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Obsługa klienta/oferty po wypłacie? WHEN Smava/Check24) SPAM czy przydatne?

Napisany przez Schbaddon
Cześć na forum, obecnie rozważam zaciągnięcie kredytu ratalnego w Smava lub Check24. Ponieważ oba portale głównie żyją z reklam... jak bardzo i w jaki sposób zostanę skontaktowany po zakończeniu transakcji? Czy możecie podzielić się ze mną swoimi doświadczeniami?

Napisany przez Dante
Check24 jest naprawdę dość umiarkowany. Od czasu do czasu dostajesz e-mail lub list, ale to nie jest ciągły spam.

Napisany przez Schbaddon
Cześć Dante, Czy te maile odnoszą się do mojego kredytu czy ogólnie do całej oferty Check dotyczącej wakacji itp.?

Napisany przez Dante
Ogólna reklama, głównie dotycząca wakacji. Na przykład: Otrzymasz zniżkę 500 €, jeśli zarezerwujesz urlop za 5000 €. Zazwyczaj jest to stopniowane w taki sposób, że można uzyskać maksymalną zniżkę w wysokości 10%.

Napisany przez volltilger
Zeszłego roku skorzystaliśmy z promocji Smava ze -20% oprocentowaniem, nie otrzymując żadnych maili reklamowych, a jedynie zobaczyliśmy zmniejszenie kwoty na wyciągu bankowym. Wydaje się, że przestrzegają ustawionych znaczków przy wyrażeniu zgody, czego nie spodziewałam się, jestem pozytywnie zaskoczona.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata