Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Szukam teraz kredytu w wysokości 6000 euro na szkody wodne.

Napisany przez ADMCI4
Hallo, szukam pożyczki w wysokości 6000 euro, ponieważ moje mieszkanie zostało poważnie uszkodzone w wyniku zalania. Niestety nie mam ubezpieczenia, które pokryłoby szkody. Czy ktoś ma pomysł, jak można mi pomóc? Mam tylko pracę w firmie pracy tymczasowej (wynagrodzenie netto 1200 euro). Nie jest dla mnie ważne, jak wysokie będą odsetki; najważniejsze, żeby dostać pożyczkę, żeby jakoś sobie poradzić. Dziękuję z góry. Rolf

Napisany przez MThiemann
Cześć Rolfie, To może być dość ciasne i zależy to od tego, jakie inne zobowiązania płatnicze nadal masz i jak wysoka jest obecna czynsz. Rata miesięczna za kredyt ratalny w wysokości 6 000 EUR na okres 72 miesięcy wynosi około 100 EUR miesięcznie. Przy minimum egzystencji w wysokości 550 EUR, które zazwyczaj przyjmują banki jako podstawę, łączne zobowiązania płatnicze i czynsz nie powinny przekraczać 550 EUR. W takim przypadku mogłoby się to dopasować. Moja propozycja dla Ciebie brzmi: Proszę dostarcz mi zapytanie o kredyt ratalny możliwie szybko faksem. Wtedy sprawdzę, czy możemy znaleźć rozwiązanie dla Ciebie. Formularz wniosku o kredyt ratalny możesz pobrać tutaj: https://www.baufiservice24.de/infothe...editantrag.pdf Pozdrowienia M. Thiemann

Napisany przez 2utopus
Po prawie 10 latach prawdopodobnie nie będzie już potrzebne ...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata