Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Pytanie dotyczące ubiegania się o kredyt.

Napisany przez RaphaelW
Witaj wszystkich. Będę krótki i zwięzły. Szukam kredytu w wysokości od 1500 do 2000 € na zakup komputera do prowadzenia działalności na platformie Twitch jako streamer. Ponieważ mój obecny komputer po prostu nie jest w stanie obsłużyć gry i streamowania jednocześnie. Jeśli chodzi o moje dane osobowe, obecnie jestem bezrobotny z dochodem netto w wysokości 790 € miesięcznie. Wynajmuję mieszkanie za 300 € na miesiąc, płacę 40 € za internet i 50 € zaliczki na prąd. Pozostaje mi więc około 400 € na miesiąc, co oznacza, że zostaje mi 70 do 80 euro miesięcznie. Moje oczekiwania dotyczące kredytu to od 1500 do 2000 € na 60 rat w wysokości około 35 do 40 € miesięcznie. Nie mam negatywnych wpisów w rejestrze dłużników. Czy możecie mi polecić jakąś bank lub portal, gdzie mógłbym otrzymać taki kredyt, albo ewentualnie osoby prywatne, lub czy mam w ogóle szansę na uzyskanie kredytu mając te dane. Pozdrawiam, RaphaelW

Napisany przez Dante
Sprawdź ofertę w Cyberport. Współpracują z bankiem Targobank i oferują finansowanie w wysokości 0%. Nie mogę jednak potwierdzić, czy uda ci się je uzyskać na podstawie swoich danych.

Napisany przez LadySunshine
Pogadaj ze swoim centrum pracy w sprawie możliwości wsparcia finansowego dla przedsiębiorczości. Zaleta polega na tym, że to pożyczka bez odsetek. Jednak Twoje przedsięwzięcie musi być opłacalne, czyli zdolne do zakończenia pomocy finansowej w przewidywalnej przyszłości. Jak już wspomniałem, porozmawiaj z nimi.

Napisany przez Marc2512
Myślę, że urząd pracy jest do tego, aby znaleźć prawdziwą pracę, a nie coś takiego. Samodzielna praca jako Twitcher? Plan biznesowy itp. jest dostępny

Napisany przez FloHH
Ponieważ nie możesz zaoferować bankowi żadnych zabezpieczeń, niestety nie dostaniesz pożyczki. Nawet nie w Auxmoney i innych. Być może to i lepiej. Sam serwis mówi, że raczej mało prawdopodobne jest, że jako streamer zarobisz fortunę. W najlepszym przypadku dostaniesz niewielkie dodatkowe dochody. Dlatego nie powinieneś dodatkowo się zadłużać...

Napisany przez 6Bankkaufmann
Jak wygląda w zasadzie taki biznesplan dla streamera?

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Cześć Rafał, Czy dopiero zakładasz firmę czy już prowadzisz działalność gospodarczą? Jeśli zakładasz firmę, możesz mieć szansę na uzyskanie takiego pożyczki w agencji pracy. W tym celu konieczny jest jednak biznesplan.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata