Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Dyskusje na tematy związane z pracą i zawodem.

Re: Jaką lampę LED do biura domowego można kupić? Kto ma doświadczenie?

Napisany przez coonie
Teraz mam za sobą kilka dni pracy zdalnej i muszę powiedzieć, że czegoś mi trochę brakuje. Mój biuro w domu nie jest zbyt inspirujące. Muszę się naprawdę znacznie zmotywować, żeby zacząć pracę i szczerze mówiąc, niezbyt chętnie siedzę przy biurku. W ten weekend postanowiłem trochę posprzątać i teraz czuje się już nieco lepiej. Ale oświetlenie jest raczej przeciętne, a krzesło biurowe też pozostawia wiele do życzenia. Oczywiście na krótką metę jest to wystarczające, ale generalnie chciałbym pracować zdalnie regularnie. Ale żeby to zrobić, moja przestrzeń robocza musi zostać ulepszona. Obecną lampę kupiłem lata temu w sklepie meblowym i nigdy nie wymieniałem jej, bo nie było potrzeby. Jednakże, zdecydowanie chciałbym coś bardziej designerskiego, z wyglądem klasyczny. Jaka markowa lampa LED do biura domowego byłaby odpowiednia? Z jakimi lampami mieliście dobre doświadczenia w waszych domach lub biurach?

Napisany przez schweinspar
Praca zdalna ma swoje zalety i wady, moim zdaniem. :-) Zawsze jednak powinno być przytulnie w domu :-) Czy przyjmujesz jakichś klientów w domu, czy chcesz po prostu ładnie go urządzić dla siebie? Gdzie odbywałem staż w zeszłym roku, postawiono na design i nowoczesne wnętrze. Większość oświetlenia pochodziła od lamp Holy Trinity. Mają one bardzo eleganckie i nowoczesne modele. Poza tym mieliśmy wszędzie szklane stoły i ogólnie wszystko było utrzymane w bardzo minimalistycznym stylu, żeby po prostu wyglądało porządnie.

Napisany przez coonie
Czy tak nie jest zawsze w życiu, że medal ma zawsze dwie strony? Komfort jest ważnym czynnikiem w części mieszkalnej, ale w biurze zależy mi również na innych rzeczach. Aktualnie nie mam bezpośredniego kontaktu z klientami w trybie pracy zdalnej, zobaczymy, jak to się długoterminowo rozwinie. Kilka dni temu uczestniczyłem jednak w wideokonferencji i niestety widać było, że obecne warunki oświetleniowe i wyposażenie jeszcze nie są idealne. Chodzi tu zarówno o moje potrzeby, jak i o nieco reprezentatywną funkcję. Co do lamp, o których mówisz, coś mi się przypomina. Czy zdarzyło się, że ta manufaktura zdobyła nagrodę?

Napisany przez WolfofFinance
Zawsze upewniam się również, że podczas wideokonferencji mam ładne tło.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata