Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Debeka: pożyczka ratalna bez oszczędności budowlanych + kfw WHEN 20 lat)

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim, chcemy sfinansować nasz Dom za pomocą Debeka (czysty kredyt ratalny bez oszczędności mieszkaniowych + kfW). Słyszałem, że Debeka staje się interesująca dopiero od 20 lat. Obecnie oferują 4,35% na 20 lat. To dobra oferta. Kto ma dobre doświadczenia z Debeka? Czekam na wasze odpowiedzi. Pozdrowienia Franek

Napisany przez ADMCI4

Cześć wszystkim,
chcielibyśmy sfinansować nasz [url]Dom[/url] za pośrednictwem Debeka (czyste [url]kredyt mieszkaniowy[/url] bez oszczędzania w ramach budowy + kfW). Słyszałem, że Debeka staje się interesująca dopiero po 20 latach. Obecnie oferują 4,35% na 20 lat. To przystępne. Kto ma pozytywne doświadczenia z Debeka? Czekam na Wasze odpowiedzi.

Pozdrowienia
Franzis

Debeka bardzo dokładnie wszystko sprawdza. Jednak mam wątpliwości, czy finansowanie tam jest korzystne. Ubezpieczenia i finansowanie nieruchomości niekoniecznie pasują do siebie. Poza tym okresy [url]kredytów[/url] są zdecydowanie zbyt długie.

Napisany przez ADMCI4
Obecnie stoję przed tym samym pytaniem. Dlatego byłbym zainteresowany dowiedzeniem się, czy współpracowałeś z Debeką i jakie były Twoje doświadczenia.

Napisany przez ADMCI4
bądźcie mądrzy i trzymajcie się z dala od kasy oszczędnościowej - jeśli kiedyś nie będziecie mogli spłacić, zgniotą was na płasko nie pytając dlaczego albo jak

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata