Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Poszukuję sugestii.

Napisany przez Finanzen-2018
Cześć,
czy ktoś może mi dać wskazówki dotyczące kredytu w wysokości 8000,00 €?
Latem spłaciłem WSZYSTKICH moich wierzycieli w bazie danych SCHUFA. Niestety muszę jeszcze poczekać. Niestety, miałem wypadek samochodowy i mam problemy ze zdrowiem. Jestem prywatnie ubezpieczony, mam zaległość w wysokości 1400,00 € i nie jestem leczony w szpitalu. Moje bank dzisiaj rano odrzucił wniosek o pożyczkę.

Napisany przez 2titan1981
Jak zawsze w przypadku tego pytania, powinieneś jednak znać odpowiedź
Zapytaj wierzycieli o rozłożenie płatności na raty
Zapytaj krewnych
W nagłym wypadku zawsze będziesz otrzymywać pomoc w szpitalu, nikt na początku nie pyta o kartę ubezpieczenia.....

Nawet jeśli nie chcesz tego słyszeć. W tych sytuacjach istnieje tylko jedna odpowiedź.

Dlaczego zawsze pojawiają się takie irytujące dodatki, jeśli nie chcesz tego słuchać?? Po prostu odpowiadaj na pytania albo nie pisz nic. To też byłoby w porządku...

Napisany przez 2tneub
Odpowiedzi możesz skopiować 1:1 ze wszystkich innych swoich postów. Nie dostaniesz innych.

Czy otrzymałeś swoje 105 tys. euro przekształcone w nową pożyczkę?
Skontaktowałeś się z doradcą finansowym?

Napisany przez 2titan1981

Dlaczego zawsze pojawiają się takie głupie dodatki, gdy nie chcesz tego słuchać? Po prostu odpowiadaj na pytania albo nie pisz nic na ten temat. Byłoby to w porządku...

Czy twoje pytania z 2018, 2019 zostały już udzielone odpowiedzi. Dlaczego więc ponownie pytacie, skoro powinno się znać odpowiedź? Czy coś istotnego się zmieniło? Nic mi o tym nie wiadomo.

Tak, WSZYSTKO zniknęło...

Tak, to już wszystko.

Napisany przez finanzierung
Finanzen-2018 pisze:
Jestem prywatnie ubezpieczony, mam zaległość w wysokości 1400,00 € i nie zostanę przyjęty do szpitala.

Dlaczego nie zostajesz tam przyjęty? Czy nie powinieneś powiedzieć, że jesteś prywatnie ubezpieczony, zostać przyjętym do szpitala, a potem dostawać rachunek?

Napisany przez 6Bankkaufmann
@finanzierung, jeśli klinika wie, że Finanzen-2018 ma zaległości w płatnościach, nie musi go koniecznie leczyć. To decyzja wyłącznie kliniki.
@Finanzen-2018, czy posiadasz ewentualnie nieruchomość jako zabezpieczenie?

Napisany przez 2tneub
Finanzen-2018 pisze:
Ja, to WSZYSTKO zniknęło...

Cytat od Finanzen-2018

Tak, to wszystko zostało spłacone...

No dobrze, a więc co teraz? Czy zniknęło czy też zostało spłacone przez inne kredyty?
Teraz powiedz szczerze. Czy twój łączny dług jest niższy niż w 2018 roku, czy teraz jest wyższy?
Czy zwróciłeś się o pomoc do doradcy ds. zadłużenia, konsultanta bankowego lub kogokolwiek innego?
Co roku publikujesz inną szalona historię, informacje są podawane (jeśli w ogóle) tylko po kawałku, pytania są rzadko odpowiadane, a porady wydają się być ignorowane.

I potem dziwisz się, że nikt nie może sensownie odpowiedzieć na twoje pytania i ciągle zachowujesz się agresywnie.

Napisany przez Dante
Udało Ci się spłacić dług w wysokości ponad 100 tysięcy w tak krótkim czasie i teraz brakuje Ci 8 000 €?

Jeśli Twoje bank domowy odmawia, co powiedzą na to Check24, Smava i Verivox?

Wydzieliłem moje LV oraz oszczędności, aby wyjść z Bazy Danych Kredytowych (Schufa)...

Cześć, mam mieszkanie na parterze o wartości około 360 000,00 €, w księdze wieczystej banku oszacowano jego wartość na 230 000,00 €.

Cześć, mam Dom dwurodzinny o wartości szacunkowej 360.000,00 €. W księdze wieczystej banku oszacowano go na 230.000,00 €.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata