- czw mar 11, 2021 1:23 pm
Cześć, mam do Was pytanie o podstawowym charakterze: chcę zainwestować 15 000 €. Mam jednak bardzo niewielką wiedzę na temat giełd i inwestycji. Przeszukałem internet i zidentyfikowałem dwie możliwości inwestowania, które mnie interesują. Po pierwsze, korzystając z Robo-Advisora, a po drugie, tworząc własne portfolio ETF-ów.
Teraz moje pytanie: Kto ma doświadczenie z Robo-Advisorem i chciałby się nim podzielić? A po drugie: Jak stworzyć dobre portfolio ETF-ów? Przeczytałem już wiele na ten temat, ale z taką ilością ETF-ów obawiam się, że mogę wybrać złe ETF-y.
Nie ukrywam, że koncepcja Robo-Advisora wydaje mi się atrakcyjna ze względu na brak konieczności osobistej ingerencji....
Z chęcią przyjmę wszelkie porady i wskazówki:-)
Teraz moje pytanie: Kto ma doświadczenie z Robo-Advisorem i chciałby się nim podzielić? A po drugie: Jak stworzyć dobre portfolio ETF-ów? Przeczytałem już wiele na ten temat, ale z taką ilością ETF-ów obawiam się, że mogę wybrać złe ETF-y.
Nie ukrywam, że koncepcja Robo-Advisora wydaje mi się atrakcyjna ze względu na brak konieczności osobistej ingerencji....
Z chęcią przyjmę wszelkie porady i wskazówki