Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Dom prefabrykowany jako alternatywa dla tradycyjnej budowy domu

Napisany przez ADMCI4
Mój mąż i ja otrzymaliśmy od moich rodziców działkę. Ponieważ planowaliśmy zbudowanie własnego domu w tej okolicy, teraz rozpoczynamy planowanie. Ostatnio rozmawiając z przyjaciółmi, zaczęliśmy zastanawiać się, czy Dom prefabrykowany mógłby być dla nas odpowiedni. Co dokładnie oznacza termin „Dom prefabrykowany” i czy naprawdę stanowi alternatywę dla tradycyjnej budowy domu? Dziękuję, Angelika

Re: Dom prefabrykowany jako alternatywa dla tradycyjnej budowy domu

Napisany przez wolfgang
Angelika pisze: Mój mąż i ja otrzymaliśmy działkę od moich rodziców. Ponieważ i tak planowaliśmy zbudować swoje własne mieszkanie w tej okolicy, teraz rozpoczynamy planowanie. Kiedy ostatnio rozmawialiśmy ze znajomymi, zastanawialiśmy się, czy Dom gotowy do zamieszkania mógłby być dla nas również właściwą opcją. Co dokładnie oznacza termin „Dom gotowy do zamieszkania” i czy jest rzeczywiście alternatywą dla tradycyjnej budowy domu? Dziękuję, Angelika
Cześć Angeliko, trzy lata temu zdecydowaliśmy się na Dom gotowy do zamieszkania i nie żałujemy tego decyzji. Kalkulacja kosztów została zachowana w miarę dokładnie, a po stosunkowo krótkim czasie budowy mogliśmy już wprowadzić się. Pozdrowienia, Wolfgang

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata