Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: 2500€ od osoby prywatnej/250€ miesięcznie spłaty.

Napisany przez B1978
Dzień dobry.
Potrzebuję 2500€ od osoby prywatnej i chciałbym miesięcznie spłacać 250€.
Co do mnie, jestem zawodowym żołnierzem... mam jeszcze 10 lat (co najmniej) służby przede mną, mam 43 lata, niedawno się rozwiódłam i tu zaczynają się problemy.
Mam wynajmowane mieszkanie, samochód, meble itp.
Wszystko to sobie poradziłem. Teraz chciałbym uregulować wspólne rachunki z moją byłą partnerką, aby z nią definitywnie się rozstać.
Dlatego potrzebuję tej kwoty.
Dlatego też szukam osoby prywatnej, ponieważ jest to jeszcze związane z bankiem.
Miesięczna rata 250€ nie stanowi problemu, w razie potrzeby mogę ją nawet nieco zwiększyć. W razie zainteresowania chętnie ujawnię zarobki, oczywiście zrobię to na piśmie i z przyjemnością spotkam się osobiście, aby omówić dalsze pytania lub warunki, jeśli znajdzie się ktoś chętny, np. odsetki, początek spłaty, ewentualna wcześniejsza spłata.
Dla mnie bardzo ważne jest to, by to zakończyć.
Chcę mieć spokój/zacząć od nowa.
Pozdrawiam

Napisany przez 2utopus
Jak wygląda sytuacja z debetem na koncie? Czy nie można po prostu spłacać wspólnych rachunków w ratach?
A może wystąpić o zaliczkę u pracodawcy? https://www.bundeswehr.de/de/wann-kann-ich-einen-gehaltsvorschuss-beantragen--36642

Napisany przez B1978
Również armia federalna odpada, tylko dla rozwodów lub urządzenia pierwszego mieszkania...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata