Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: 3000 euro od osoby prywatnej

Napisany przez roschmosch
Cześć, jestem samozatrudniony i potrzebuję prywatnego pożyczki od osoby prywatnej. Moje dane w Schufa są fatalne z powodu złych znajomych z przeszłości. Od pewnego czasu moja sytuacja finansowa poprawiła się. Chcę wcześniej spłacić kilka zobowiązań, aby poprawić swój wynik w Schufa. Obecnie zarabiam 1800 netto dzięki swojej działalności gospodarczej i ponieważ działam w branży online, w ogóle nie jestem dotknięty kryzysem koronawirusa. Moje dochody i obroty stale rosną, więc wcześniejsza spłata jest również możliwa. Będę bardzo wdzięczny za każdą ofertę. Pozdrawiam

Napisany przez 2titan1981
Najlepiej skorzystaj z debetu, potem zwróć się do rodziny i przyjaciół. Tutaj nikt ci nie pomoże, ponieważ prawdopodobnie brakuje ci zabezpieczeń.

Napisany przez roschmosch
Niestety zostało to już próbowane. Bez powodzenia. O co dokładnie chodzi z zabezpieczeniami? Czy chodzi o niezależność finansową czy o informacje w Biurze Informacji Kredytowej (Schufa)? Oczywiście spłacenie kredytu w ogóle nie stanowi problemu. Obecnie spłacam długi w dość szybkim tempie. Chciałbym to wszystko potwierdzić poprzez kredyt.

Napisany przez brainy
Za pomocą kredytu nie spłaca się długów szybciej. Czy nie masz przyjaciół, którzy pomogliby ci z tą małą kwotą?

Napisany przez ZehWeh
A co dokładnie ma się zmienić w Twojej sytuacji, poza tym, że wierzycielem będzie inna osoba, która musi podjąć ryzyko niewypłacalności kredytu?

Przy nowym wierzycielu nadal musiałbyś spłacać kredyt i prawdopodobnie przy jeszcze gorszej stopie procentowej!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata