- pt maja 28, 2021 10:24 pm
Szanowni Państwo, szukam w ten sposób wiarygodnego prywatnego pożyczkodawcy do konsolidacji długów moich i mojej żony. Długi te pochodzą w niewielkim stopniu z opóźnionej edukacji i głównie z dziesięcioletniej uzależnienia od hazardu. W drodze powrotnej do uregulowanego życia potrzebujemy konsolidacji długów. Razem mamy zobowiązania w wysokości 85 000 €, które są podzielone na różne kredyty. Łącznie spłacamy około 1 600 € miesięcznie, co okazało się zbyt dużym obciążeniem, ponieważ spodziewamy się drugiego dziecka za kilka miesięcy i potrzebujemy więcej pieniędzy do dyspozycji, aby skompensować znacznie niższe zarobki mojej żony. Nie mamy negatywnych wpisów w rejestrze dłużników, ani zajęć komorniczych, ale jako główny zarabiający nie mam dobrego wyniku w rejestrze dłużników. Jesteśmy rzetelni i solidni. Pracuję na czas nieokreślony od 2013 roku u tego samego pracodawcy, a moje zarobki wynoszą średnio 4100 € netto. Moja żona wkrótce weźmie urlop macierzyński, obecnie zarabia 1300 € netto, otrzymujemy 219 € zasiłku rodzinny i od późnego lata odpowiednio podwójną kwotę. Mieszkamy wynajmujemy mieszkanie. Chcielibyśmy płacić maksymalnie 1100 € miesięcznie. Jeśli to konieczne, będziemy działać jako wspólni kredytobiorcy. Jesteśmy gotowi zapłacić stopę procentową maksymalnie 7%. Jeśli są zainteresowani poważni kandydaci, proszę o kontakt. Z góry dziękuję.