Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Dobry przegląd oprocentowania kredytów hipotecznych.

Napisany przez oberschlau
Przez lata korzystałem z tej strony https://www.interhyp.de/service/zins...nditionen.html, aby oceniać rozwój stóp procentowych kredytów hipotecznych i porównywać zmiany w moich bankach, teraz jednak wykres jest uszkodzony od 12 tygodni, a interhyp wydaje się być przytłoczony.

Czy ktoś ma dobry pomysł, gdzie mogę znaleźć aktualny i dynamiczny wykres stóp procentowych na rynku?

Napisany przez Goldmark
Znajduję Maxa Herbsta we Frankfurcie nad Menem całkiem dobrym, zwłaszcza jeśli chodzi o oprocentowanie kredytu mieszkaniowego. Moim zdaniem zajmuje się tą dziedziną od wielu dziesięcioleci. Wszystko jest dobrze przemyślane i wiarygodne. Myślę, że można go znaleźć pod adresem fmh.de (skrót od Finanzberatung Max Herbst). Jednakże powinno się go łatwo znaleźć także za pośrednictwem Google. Strona internetowa jest dość znana.

Napisany przez NaTwoim13
O co chodzi? O ogólny przegląd warunków ogólnych czy warunków dostosowanych indywidualnie?

Od zawsze każdy klient otrzymuje u nas w ciągu nie rzadziej niż 1 godziny warunki wygenerowane indywidualnie, dostosowane do rzeczywistych potrzeb i wymagań.

Nawet ogólny przegląd na podstawie kilku informacji jest tutaj dostępny.

Napisany przez hal
Interhyp nadal oferuje bardzo przejrzyste wykresy dotyczące rozwoju stóp procentowych nieruchomości:

https://www.interhyp.de/ratgeber/was...ns-charts.html

Można tam ustawić okres związania oprocentowania oraz okres analizy, w zależności od potrzeb.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata