Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt od banku domowego lub banku samochodowego.

Napisany przez ADMCI4
13-letni Renault nie spełnia już naszych oczekiwań. Dla nas oznacza to konieczność poszukiwania nowego samochodu. Aby za kilka lat nie stanąć znowu w tym samym miejscu, postanowiliśmy zakupić nowy samochód. Niestety nie jesteśmy w stanie sfinansować go samodzielnie. Chcielibyśmy dowiedzieć się, czy finansowanie w KFZ-Bank jest tańsze niż w naszym banku. Oferty wydają się bardzo kuszące. Pozdrowienia, Carsten

Napisany przez PI112
Cześć Carsten, najłatwiejszym sposobem dowiedzenia się, który kredyt jest korzystniejszy, jest złożenie wniosków ofertowych. Pozdrowienia, Christian

Napisany przez MThiemann
Cześć Carsten, polecam tę samą metodę. Poproś swojego dealera samochodowego o przygotowanie oferty finansowania. Następnie tutaj znajdziesz kalkulator porównywarki kredytów ratalnych online, dzięki któremu łatwo możesz zebrać dodatkowe oferty. Wystarczy wprowadzić swoje dane tylko raz, aby zwrócić się o ofertę do nawet dziesięciu banków jednocześnie i zobaczyć, kto zapewni najkorzystniejsze finansowanie. Pozdrawiam M. Thiemann

Napisany przez ADMCI4
Carsten73 pisze: Nasz 13-letni Renault niestety nie trzyma już przy nas. Dla nas oznacza to, że musimy zająć się poszukiwaniem nowego samochodu. Ponieważ nie chcemy znów stanąć w tej samej sytuacji za kilka lat, postanowiliśmy kupić nowy samochód. Niestety nie możemy go sfinansować z własnej kieszeni. Chcielibyśmy dowiedzieć się, czy finansowanie w KFZ-Bank jest tańsze niż finansowanie w banku domowym. Oferty wydają się być bardzo kuszące. Pozdrowienia, Carsten
Cześć Carsten, ja sfinansowałem mój nowy samochód przez KFZ-Bank i w porównaniu do mojego banku domowego zaoszczędziłem znacznie na odsetkach, co moim zdaniem na pewno się opłaca. Powinieneś porównać kilka ofert finansowania ze sobą.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata