Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Trwałe przekroczenie stanu konta bieżącego poprzez korzystanie z karty kredytowej.

Napisany przez ADMCI4
Ok, prawie pół roku temu skończyłam 18 lat i moje konto osobiste zostało wyposażone w kredyt od banku. Dodatkowo otrzymałam kartę kredytową. Pokusa była zbyt wielka i od tego czasu moje konto prawie zawsze jest przekroczone. Ponieważ mam pewne miesięczne zobowiązania, bank już kilka razy unieważnił obciążenia. Jak najlepiej poradzić sobie z tym problemem? Pozdrawiam Aline

Re: Trwałe przekroczenie stanu konta bieżącego poprzez korzystanie z karty kredytowej.

Napisany przez PI112
Cześć Aline, nie chcąc teraz zabrzmieć cynicznie, ale bez debetu i karty wcześniej też można było obyć się ze sprawnym gospodarowaniem. Więc moja rada brzmi: Po prostu nie rzucaj pieniędzmi na lewo i prawo. Pozdrowienia, Christian

Napisany przez ADMCI4
Aline pisze: Około pół roku temu skończyłam 18 lat i mojemu bankowi przyznał mi debet na koncie oraz wydał kartę kredytową. Pokusa była ogromna i od tego czasu moje konto jest prawie zawsze na debecie. Ponieważ mam kilka miesięcznych zobowiązań, bank już kilka razy odrzucił obciążenia. Jak najlepiej poradzić sobie z tym problemem? Pozdrowienia Aline
Cześć Aline, powinnaś dokładnie przemyśleć, które wydatki są naprawdę pilne. Ponadto zdecydowanie zalecam zwrócenie karty kredytowej do banku. Pozdrawiam, Moni

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata