Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Finansowanie opłat za studia za granicą poprzez kredyt

Napisany przez ADMCI4
< r >Od momentu wyjazdu mojego syna za granicę na studia tydzień temu, opłaty za czesne będą wkrótce wymagalne. Ponieważ sam nie jest w stanie ich pokryć i jeszcze nie otrzymał żadnej wypłaty BAföG, będę musiał zaliczyć pieniądze z góry. Jednakże, będzie mi potrzebny [url]kredyt[/url] na ten cel, ponieważ nie mam takiej kwoty dostępnej. Czy moje bank będzie odpowiednim miejscem do kontaktu w tej sprawie i czy jako osoba fizyczna mogę w ogóle otrzymać pożyczkę? < br >Z poważaniem < br >Karin< /r>

Napisany przez shany
Istnieją specjalne kredyty studenckie, które w niektórych bankach są nawet bezodsetkowe i oferują specjalne warunki. Zanim pójdziesz do banku, powinieneś sprawdzić to w internecie. Ponadto, mała wskazówka: Twój syn powinien również spróbować zdobyć stypendium. Można otrzymać nawet do 600 € miesięcznie. Jednak jego aplikacja musi być bardzo przekonująca. Może ubiegać się o to w różnych fundacjach oferujących stypendia, lub zapytać bezpośrednio w szkole, czy oferują stypendia. Pozdrowienia, Shany

Napisany przez ADMCI4
Ogólnie rzecz biorąc, oczywiście możesz również jako osoba fizyczna otrzymać kredyt, ale właściwie byłoby rozsądniej, gdyby twój syn zajął się uzyskaniem kredytu studenckiego. Kilka banków udziela takich pożyczek.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata