Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt pomimo bardzo złej historii kredytowej

Napisany przez Nadjaksy
Cześć wszystkim,

Pilnie potrzebuję pożyczki w wysokości prawie 8000€. Mam bardzo złą historię w Biurze Informacji Kredytowej i potrzebuję tej pożyczki natychmiast.
Mam stałą umowę o pracę i regularny dochód w wysokości 1590 euro.
Zdaniem mnie oprocentowanie jest nieistotne, rata może wynosić 250€.
Czy znacie bank lub coś innego, co mogłoby mi pomóc w tej sprawie? Bardzo pilnie potrzebuję tej pożyczki..
Sigma mnie odrzuciła, ponieważ pracuję w obecnej firmie dopiero od 01.05.

Napisany przez 2titan1981
Doradztwo dla dłużników, rodzina, przyjaciele. W przeciwnym razie, uzgodnij harmonogram spłat z wierzycielem.

Napisany przez Sephir0th
Nie widzę innej przestrzeni do manewrowania. Zatrudnienie na okres próbny z złą historią kredytową i dochodem nieco powyżej minimalnej kwoty podlegającej zajęciu (o ile w ogóle została podana kwota netto) nie zachęca potencjalnych wierzycieli. Do czego ma być przeznaczony ten kredyt?

Napisany przez 6Bankkaufmann
@Nadjaksy, Z takim ogłoszeniem jeszcze nigdy nikt nie otrzymał kredytu. Istnieje nieskończona liczba oszustów, ale żaden prywatny inwestor nie udziela kredytów bez zabezpieczeń. Czy istnieją jakieś zabezpieczenia w wysokości 8000 euro? Jeśli nie i jeśli Bank Sigma odmawia (powód jasny), to nie ma innego rozwiązania po stronie banku.

Co można sprawdzić, to czy w rodzinie istnieje nieruchomość. Czy jest dostępna nieruchomość? Niezależnie od tego, czy w przypadku ewentualnej nieruchomości istniałyby inne pożyczki.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata