Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Poszukiwany kredyt prywatny

Napisany przez Uddrich
Cześć.

Szukam prywatnego kredytu w wysokości 4000€. (Pozostała kwota do zapłaty za kamper)

Zarabiam 1220€.

Do spłaty w ciągu 6 miesięcy. (2,5% - 3%) lub chętnie przyjmę inne propozycje.

Jako zabezpieczenia mam stały dochód, dziedziczona antyczna szafa wyceniona na 7000€ wraz z ekspertyzą. Rolex z 1955 roku wyceniony na 2300€.
(Ponieważ są to dziedziczne przedmioty, nie chcę sprzedawać szafy i zegarka.)

Ponieważ przygotowuję kamper na podróż po Europie tego zimowego, zamierzam opuścić moje mieszkanie i zamieszkać w kamperze. Dzięki temu zaoszczędzę na czynszu i będę mógł spłacać od 600 do 700€ miesięcznie.

Będę wdzięczny za oferty.

Napisany przez 2titan1981
Twoje wynagrodzenie nie jest wystarczające, nie otrzymasz kredytu. Zabezpiecz swoje drogie przedmioty i spłacaj zadłużenie.

Napisany przez Uddrich
Myślisz o lombardzie?

Napisany przez 2titan1981
Jeśli jest naprawdę tyle warte i masz pewność, że zwrócisz to z powrotem, to co może się stać? W przeciwnym razie skorzystaj z debetu.

Napisany przez Uddrich
Zegarek uwierzę od razu, że to działa. Meble w ogóle mi nie przyszły do głowy.

Napisany przez Moizi
Również mocno zakładam, że w przypadku zegara wszystko będzie działać. Co do mebla, z daleka nie mogę tego potwierdzić.

Napisany przez Sephir0th
Na to również powinno istnieć specjalistyczne miejsce. Jeśli i tak planowane jest porzucenie mieszkania, to zastanawiająca jest kwestia, gdzie umieścić szafę. Do przyczepy kempingowej raczej nie pasuje.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata