Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Podstawowe informacje dotyczące zaciągania kredytów lub pożyczek

Napisany przez ADMCI4
Przed dwoma tygodniami zaniosłam mój samochód do naprawy i po kilku dniach dowiedziałem się, że koszty będą znacznie przewyższać wartość samochodu. Ponieważ konieczne jest dla mnie posiadanie samochodu, jestem zmuszona wziąć kredyt w banku. Ponieważ nigdy wcześniej nie byłam w takiej sytuacji, pilnie potrzebuję informacji na temat przebiegu, kosztów i którego banku najlepiej się zwrócić. Czy pożyczka to to samo co kredyt? Pozdrowienia, Jule

Re: Podstawowe informacje dotyczące zaciągania kredytów lub pożyczek

Napisany przez ADMCI4
Jule1985 pisze: Dwa tygodnie temu zaniosłem mój samochód do naprawy i po kilku dniach dowiedziałem się, że koszty znacznie przekraczają wartość auta. Ponieważ konieczny jest mi samochód, muszę wziąć kredyt w banku. Ponieważ nigdy wcześniej nie byłam w takiej sytuacji, pilnie potrzebuję informacji na temat procedury, kosztów i którego banku najlepiej się zwrócić. Czy pożyczka to to samo co kredyt? Pozdrowienia, Jule
Cześć Jule, kredyt to nic innego jak pożyczka. Bank pożycza ci pieniądze według określonej stopy procentowej i ustalonego okresu frankR

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata