Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Brak handlu tuż przed godziną 16 w czwartek/dniu roboczym.

Napisany przez MoonKid
Czy czwartek, 30 grudnia, o 15:43 to dzień roboczy i godziny pracy biura, prawda?

Moja platforma IngDiba informuje mnie, że obecnie nie ma handlu. Dotyczy to handlu bezpośredniego, Xetra i wszystkich giełd, które widzę w aplikacji.

Czy oni także biorą urlop między świętami?

Napisany przez Dante
No więc nie wiem, czy to dotyczy całej sytuacji na giełdzie w Niemczech, ale dzisiaj o godzinie 14:00 była zamknięta sesja handlowa.

Napisany przez MoonKid
Dante pisze:
Ale dlaczego? To dzień roboczy. Na stronie Xetra też nic na ten temat nie znajduję.

Kiedy znów zaczną działać? 2 stycznia?

Napisany przez Dante
Tak naprawdę nie mogę ci powiedzieć, dlaczego. Oto kilka ważnych godzin zamknięcia największych giełd w Niemczech.Na 3 stycznia kontynuowane będą prace, ponieważ 2 stycznia wypada w niedzielę.

Napisany przez Moizi
Nie potrafię tego również naprawdę wytłumaczyć. W każdym razie zakładam, że będziemy kontynuować w poniedziałek, czyli 3 stycznia.

Napisany przez 2utopus
Prawdopodobnie chodzi o sprawy związane z zarządzaniem, takie jak bilans roczny itp.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata