Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Szukam prywatnego kredytodawcy

Napisany przez Mecky
Dzień dobry.

Chciałbym się najpierw przedstawić. Mam na imię Markus Fernschild, mam 44 lata i jestem głuchy, a więc niepełnosprawny. Pracuję jako techniczny asystent ds. sterylizacji w Klinikum Esslingen. Mieszkam w Reutlingen. Moje wynagrodzenie netto wynosi zmienną kwotę między 1700 a 1800 euro.

Poszukuję pożyczkodawcy, który mógłby mi pożyczyć 3500 euro. Miesięczna rata spłaty mogłaby wynosić do 150 euro. Okres kredytowania odpowiedni byłby na 36 miesięcy.

Próbowałem już w kilku bankach, ale najczęściej byłem odrzucany, ponieważ z powodu 2 wpisów w Biurze Informacji Kredytowej (egzekucja przez telefon) nie mogę ubiegać się o kredyty w tradycyjnych bankach. Dlatego szukam tego rozwiązania. Próbowałem także z Auxmoney, ale bezskutecznie. Bardzo bym się cieszył, gdyby ta droga okazała się skuteczna. Jestem gotów zapłacić odsetki do 10 procent rocznie. kredyt będzie spłacony najpóźniej po 36 miesiącach.

Mogę udzielić dodatkowych informacji.

Z poważaniem

Markus Fernschild

Re: Szukam prywatnego kredytodawcy

Napisany przez 2titan1981
Cześć,

jeśli nie masz szans w bankach ani w Auxmoney, nie znajdziesz innych pożyczkodawców poza rodziną i przyjaciółmi, którzy mogliby ci pożyczyć pieniądze.

W przeciwnym razie zalecam skorzystanie z doradztwa dla osób zadłużonych i złożenie wniosku o bezpłatne sprawdzenie swojej historii kredytowej w Biurze Informacji Kredytowej. W każdym razie będziesz to potrzebować, aby uporządkować swoje finanse.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata