Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Prośba o kredyt w wysokości 2000€.

Napisany przez World2022
Potrzebuję 2000 €. Chodzi o niezasłużoną płatność.
Mam stabilne zatrudnienie jako pracownik. Mogę zaoferować ratę w wysokości 250€ na zwrot. Oczywiście jest możliwa dodatkowa opłata za poważną pomoc. Mam nadzieję na uczciwą pomoc i będę bardzo wdzięczny za ofertę.

Dziękuję za poważną pomoc i uczciwych pożyczkodawców.

Napisany przez 2titan1981
Jak napisano w innych tematach, nic się nie zmieniło.

Oto dostępne opcje:
# Wykorzystanie debetu jako pracownik na stałe powinno umożliwić przejście przez 2000€
# Pomoc finansowa od rodziny
# Pomoc finansowa od przyjaciół

Jeśli żadna z tych opcji nie działa, a serwisy takie jak auxmoney też nie pomagają, nie ma innego wyjścia niż skorzystanie z usług doradcy finansowego. Więcej pożyczek tylko zwiększy szkody. Istnieją ważne powody, dla których nikt nie chce Ci pożyczyć pieniędzy.

Napisany przez viktor
To może być praktyczne jako praca dodatkowa, aby uzyskać kredyt u tego pracodawcy pobocznego. W ten sposób unikniesz konieczności zabezpieczania kredytu.

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Ustal raty bezpośrednio z wierzycielem.

Napisany przez rheingeist
Jeśli masz pracę, zapytaj swojego szefa. Dla dobrych i godnych zaufania pracowników może dać Ci pieniądze za mniej niż to, co dostajesz tutaj. Mała wskazówka ode mnie.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata