Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Prośba o kredyt w wysokości 3600 €.

Napisany przez Bonski
Dobry wieczór wszystkim,

krótko o sobie. Jestem Sven i pochodzę z pięknej Sauerlandii. Powodem, dla którego piszę tutaj, jest poszukiwanie prywatnego inwestora, który udzieli mi zaliczki na samochód. Zaliczka wynosi 3600 €.

Powodem pisania tutaj jest następujący. W wyniku pobytu w szpitalu psychiatrycznym pod koniec przedostatniego roku popadłem w trudności finansowe, które uniemożliwiają mi obecnie uzyskanie kredytu. Słaba historia kredytowa. Samochód był już wtedy zamówiony. Moje finanse są teraz jednak uregulowane, więc byłbym w stanie zwrócić 3600 € w ciągu ośmiu miesięcy. (Mógłbym spłacać 500 € miesięcznie)

Moje miesięczne zarobki: 2100 € - 2300 €

Wynajem: 627 €
Rata kredytu: 350 €
Rata Leasingu samochodu: 140 €
Oczywiście wszystko można udokumentować wyciągami z konta.

Czy ktoś mógłby mi ewentualnie pomóc?

Pozdrowienia z pięknej Sauerlandii
Sven

Napisany przez 2titan1981
titan1981 pisze:
Jak napisano w innych dyskusjach, nic się nie zmieniło.

Istnieją następujące możliwości:
# Korzystanie z debetu
# Prywatne wsparcie finansowe od rodziny
# Przyjaciele, którzy pożyczają pieniądze

Jeśli to nie zadziała, a auxmoney i inne opcje również odpadają, nie ma innego wyjścia, jak skorzystać z doradztwa dla dłużników. Więcej pożyczek tylko pogłębi szkody.
Istnieją ważne powody, dla których nikt nie chce ci udzielić kredytu.

Nic więcej nie trzeba dodawać

Napisany przez viktor
Poprzez zastawianie (zastaw, sprzedaż,..) wartościowych przedmiotów:
dostępne papier wartościowe, antyki, samochody klasyczne, kolekcje, sprzęt elektryczny, markowe produkty, wszystko, co mogłoby być pożądane przez innych,
można szybko uzbierać 3600,-.

Trudno jest uzyskać kredyt bez odpowiedniego zabezpieczenia.
Ponieważ spłata nie jest pewna.

W razie potrzeby zastaw swoją pensję, lub lepiej i bardziej obiecująco wziąć pożyczkę od pracodawcy. On w końcu trzyma Twoją pensję / pieniądze.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć Bonski, o ile mi wiadomo, w dziedzinie małych pożyczek jeszcze nigdy nie miało miejsca, aby inwestor udzielił Ci kredytu bez zabezpieczeń z powodu takiego ogłoszenia. To się nie zdarza. Jednakże istnieje wiele tzw. inwestorów, którzy za pomocą różnych sztuczek mogą wyciągnąć pieniądze z Twojej kieszeni, nawet jeśli ostatecznie udzielą Ci pożyczki.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata