Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Polecane książki

Napisany przez FamInvest
Cześć ludzie,
moja żona i ja dopiero zaczynamy inwestować. Obecnie czytamy tę książkę i jesteśmy z niej bardzo zadowoleni. Wcześniej przeczytaliśmy inną książkę, która niestety była bardzo chaotyczna pod względem treści i szczerze mówiąc nie przyniosła nam żadnej wartości.

Jesteśmy jednak przekonani co do obecnej książki i już podjęliśmy nasze pierwsze decyzje inwestycyjne.

Ponieważ oboje uważamy ten temat za bardzo interesujący i ważny, chcielibyśmy przeczytać więcej dobrych książek na ten temat i chcielibyśmy zapytać Was, czy możecie nam coś godnego polecenia?

Ważne jest dla nas, aby książka była napisana przez prawdziwego eksperta i nie zawierała niebezpiecznej półwiedzy.

Czekamy na Wasze propozycje i rekomendacje
Anne i Patrick

Re: Polecane książki

Napisany przez SaFu
Moja rekomendacja książkowa w tej sprawie to Podstawowe informacje dotyczące inwestycji w papier wartościowy, dostępna za darmo w każdym banku. W tej książce znajdziesz krótkie i rzeczowe omówienie wszystkich istotnych form inwestycji. Jest to obowiązkowa lektura zgodnie z ustawą o rynku papierów wartościowych.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata