Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Kto może pożyczyć mi prywatnie pieniądze?

Napisany przez AlexSch
Cześć, potrzebuję prywatnego kredytu w wysokości 500 € do piątku. W piątek otrzymam wynagrodzenie i od razu zwrócę 550 euro. Chętnie podpiszę umowę!

Napisany przez 6Bankkaufmann
Alex, to nie działa tutaj.
Poproś swojego szefa, aby dał ci te 500 euro z góry.

Napisany przez AlexSch
Problem polega na tym, że powinienem już dawno otrzymać swoją wypłatę. Jednak osoby w naszym dziale księgowości popełniły błąd, a 3 osoby są w kwarantannie z powodu koronawirusa, więc jak twierdzą, nikt inny nie może dokonać przelewu. Jednak jutro wraca do pracy koleżanka z kwarantanny i natychmiast to załatwi. Własnie przeprowadziłem się do nowego mieszkania, a moje konto jest już mocno przekroczone z powodu tego problemu.

Napisany przez 2titan1981
Dlatego masz więcej opcji - rodzina, przyjaciele, bank. Twoje oszczędności dzięki którym możesz pokryć nagłe, nieplanowane wydatki lub luki, powinny wynosić zazwyczaj 4-6 wynagrodzeń netto.
Jeśli ich nie masz, to na pewno nie będziesz miał żadnych zabezpieczeń, które mogłyby skłonić kogoś do pożyczenia ci pieniędzy. Prywatna osoba nie pożyczy ci pieniędzy, jeśli nie dostanie żadnych zabezpieczeń.

Dlatego porozmawiaj z tą osobą, której jesteś winny i spłać jej długi w piątek. Koniec.

Napisany przez 2utopus
Chcesz zapłacić 10% odsetek przez 3 dni? To już naprawdę sporo... Takie prośby zazwyczaj pochodzą od bardzo zdesperowanych osób. Jak wygląda sytuacja z zastawem? A może sprzedaż używanych rzeczy, na przykład na stronie EbayKleinanzeigen? Samochód/telefon/komputer/konsola do gier itp.

Napisany przez AlexSch
Teraz nie pomyślałem o tym, dzięki za wskazówkę

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata