Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Finansowanie komputera poprzez umowę ratalną.

Napisany przez ADMCI4
Cześć ludzie! Rozpoczynam moje studia w przyszłym miesiącu, a akurat teraz mój komputer odmówił posłuszeństwa. Nie pozostało mi więc nic innego, jak kupić nowy. Zauważyłem, że w sklepach elektronicznych można kupić komputer również na raty. Byłoby to dla mnie korzystne, ponieważ w tej chwili również nie mogę pokryć całej kwoty zakupu od razu. Czy w takim przypadku dostaję prawdziwą pożyczkę i jakie odsetki na mnie czekają? Dzięki za pomoc, Pozdrawiam, Studioso

Napisany przez ADMCI4
Cześć Studioso, oczywiście chodzi o kredyt, ponieważ handlowiec zleca bankowi finansowanie. Zatem odsetki również będą się różnić w zależności od banku... Powodzenia, Bunny

Napisany przez andreas_4
Cześć, w niektórych sklepach obecnie dostaniesz finansowanie 0%! Skorzystaj z tego! Zawsze działa przez bank, ale nic nie szkodzi. Powodzenia! Pozdrowienia, Andreas

Napisany przez ADMCI4
Studioso pisze: Cześć ludzie! Rozpoczynam studia w przyszłym miesiącu, a akurat teraz mój komputer odmawia mi posłuszeństwa. Więc nie pozostaje mi nic innego, jak kupić nowy. Zawsze widziałem, że w sklepach elektronicznych komputery można kupić także na raty. Byłoby to dla mnie korzystne, ponieważ w tej chwili nie jestem w stanie uzbierać całej kwoty zakupu. Czy wtedy dostanę właściwy kredyt i jakie będą dla mnie oprocentowanie? Dzięki za pomoc, Pozdrowienia, Studioso
Cześć Studioso, ja sfinansowałem swój komputer w Saturnie. Finansowanie zeroprocentowe. Uwaga: Przy finansowaniu zeroprocentowym bardzo niechętnie udzielają dodatkowej zniżki. Więc powinieneś się zastanowić: lepiej porządna zniżka, czy zeroprocentowe finansowanie w podanej cenie. Studiman

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata