- śr mar 23, 2022 4:13 pm
Cześć wszystkim,
mój mąż i ja jesteśmy od dłuższego czasu w separacji i chcę teraz przystąpić do rozwodu. Oczywiście nie chcę wydawać zbyt dużo pieniędzy na postępowanie, ponieważ faktycznie nie ma nic do załatwienia między nami. W zasadzie wszystko między nami zostało już ustalone (co naprawdę było długą i trudną drogą) i teraz chcemy to tylko jeszcze urzędowo załatwić. Czytałam, że rozwód online ma być na przykład tańszy, ale nie rozumiem dokładnie dlaczego i nie wiem, jak wiarygodne to jest... Czy ktoś miał z tym doświadczenia? A może macie inne wskazówki, jak uniknąć zbędnych kosztów? Będę wdzięczna za wasze wskazówki:-)
mój mąż i ja jesteśmy od dłuższego czasu w separacji i chcę teraz przystąpić do rozwodu. Oczywiście nie chcę wydawać zbyt dużo pieniędzy na postępowanie, ponieważ faktycznie nie ma nic do załatwienia między nami. W zasadzie wszystko między nami zostało już ustalone (co naprawdę było długą i trudną drogą) i teraz chcemy to tylko jeszcze urzędowo załatwić. Czytałam, że rozwód online ma być na przykład tańszy, ale nie rozumiem dokładnie dlaczego i nie wiem, jak wiarygodne to jest... Czy ktoś miał z tym doświadczenia? A może macie inne wskazówki, jak uniknąć zbędnych kosztów? Będę wdzięczna za wasze wskazówki