Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Poszukiwany doradca finansowy do zakupu domu WHEN pełne finansowanie/małe wkład własny)

Napisany przez MD7
Dobry wieczór,

ponieważ jesteśmy aktualnie zainteresowani zakupem domu (pełne dofinansowanie/ z niewielkim wkładem własnym), poszukujemy doradcy finansowego w NRW (w okolicach Düsseldorfu). Dla mnie dobre warunki kredytowe oraz łatwy dostęp do doradcy są bardzo istotne.

Jeśli ktoś ma jakieś wskazówki, będę bardzo wdzięczny.

Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie!

Re: Poszukiwany doradca finansowy do zakupu domu WHEN pełne finansowanie/małe wkład własny)

Napisany przez peer
Sprawdź trochę tutaj na forum, na pewno znajdziesz odpowiedź.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć MD7, w przypadku pełnego finansowania, dobre warunki są już wyższe niż w przypadku finansowania, w którym dodatkowe koszty zakupu są w całości pokrywane kapitałem własnym. Dostępność doradcy lub banku jest jednak w normalnym przypadku zapewniona przez każdego partnera/bankiera. Jaka jest cena nieruchomości jako czysta cena zakupu? Jak wysokie są dodatkowe koszty zakupu? Jakie jest Twoje miesięczne dochodzenie domowe? Kapitał własny? Czy masz kredyty ratalne lub coś podobnego?

Napisany przez Beachlifestyle
Tutaj jednak są 2-3 aktywni użytkownicy, którzy robią to zawodowo.

Moim zdaniem lokalna bliskość nie odgrywa już żadnej roli, decydujące jest to, jak dobry jest pośrednik oraz ewentualnie różne podejścia i pomysły.

Moje doświadczenia z panem Buhmannem tutaj na forum już opisałem, więc śmiało się skontaktuj!

Napisany przez hallo_spencer
Na pewno nie rób błędu, udając się do zwykłego banku w pobliżu, zwłaszcza jeśli mają doradcę od oszczędności mieszkaniowych. Ich doradcy to sprzedawcy, którzy doradzają wyłącznie sobie i oferują tylko swoje produkty.
Lepiej skorzystaj z niezależnego doradcy. Na forum jest ich kilku. Mogę powiedzieć z doświadczenia, że w ten sposób wyjdziesz taniej.

Napisany przez Martin79HN
Można także polecić pracę w banku! (Pan Hillermann) Gdzie siedzi doradca, nie jest tak ważne! Doświadczenie w Państwa przypadku!

Napisany przez Diloans
Cześć MD7,
Jestem tutaj nowy na portalu, ale z pewnością mogę Ci pomóc. Od wielu lat pracuję jako niezależny doradca kredytowy i mam dobre kontakty w okolicach Dusseldorfu. Możesz się ze mną skontaktować, również za pośrednictwem naszej strony internetowej
https://www.diloans.de/kontakt
Wtedy możemy się spotkać i przyjrzeć się bliżej Twojej sytuacji.
Pozdrowienia
Tomas

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata