- czw cze 09, 2022 7:15 pm
Cześć drodzy członkowie forum,
nie wiem, czy moje zapytanie tutaj cokolwiek zmieni, ale warto spróbować.
Poszukuję:
Kredytu w wysokości 4000€, aby założyć nowy biznes dodatkowo do mojej pracy.
O mnie:
- 27 lat
- w tej samej nieokreślonej umowy o pracę od 3 lat
- Przychód netto w wysokości 1650€ - 1800€ miesięcznie
Dlaczego nie idę do banku?
Niestety, ze względu na swoją działalność gospodarczą zaraz po szkole, mam bardzo złą historię w Biurze Informacji Kredytowej (Schufa) i nadal spłacam długi z tamtego czasu. Próbowałem już, ale zostałem odrzucony przez wszystkich finansistów.
Chętnie chciałbym teraz obok pracy głównej rozwinąć nowy biznes. Koszt kształcenia wynosi jednak 4000€, a następnie będę mógł w pełni zająć się nim dodatkowo do mojego etatu. Mogę przedstawić dowody dochodowe itp., które są wymagane do złożenia wniosku o kredyt. Być może znajdzie się ktoś chętny lub dwie osoby, które zgodziłyby się mi to sfinansować. Miesięczna rata w wysokości 200€ byłaby w każdym razie możliwa.
Bardzo chętnie przyjmę odpowiedzi!
nie wiem, czy moje zapytanie tutaj cokolwiek zmieni, ale warto spróbować.
Poszukuję:
Kredytu w wysokości 4000€, aby założyć nowy biznes dodatkowo do mojej pracy.
O mnie:
- 27 lat
- w tej samej nieokreślonej umowy o pracę od 3 lat
- Przychód netto w wysokości 1650€ - 1800€ miesięcznie
Dlaczego nie idę do banku?
Niestety, ze względu na swoją działalność gospodarczą zaraz po szkole, mam bardzo złą historię w Biurze Informacji Kredytowej (Schufa) i nadal spłacam długi z tamtego czasu. Próbowałem już, ale zostałem odrzucony przez wszystkich finansistów.
Chętnie chciałbym teraz obok pracy głównej rozwinąć nowy biznes. Koszt kształcenia wynosi jednak 4000€, a następnie będę mógł w pełni zająć się nim dodatkowo do mojego etatu. Mogę przedstawić dowody dochodowe itp., które są wymagane do złożenia wniosku o kredyt. Być może znajdzie się ktoś chętny lub dwie osoby, które zgodziłyby się mi to sfinansować. Miesięczna rata w wysokości 200€ byłaby w każdym razie możliwa.
Bardzo chętnie przyjmę odpowiedzi!