Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Poszukuję prywatnych inwestorów do udzielenia kredytu w wysokości 30 000 euro.

Napisany przez Mieze
Szanowni Państwo,

miałem już około 7 lat temu szczęście dzięki temu forum i znalazłem prywatnego inwestora, który udzielił mi pożyczki w wysokości prawie 10 000 euro. Pożyczkę spłaciłem nawet przed czasem.

Ze względu na pozytywne doświadczenie ponownie próbuję tutaj.
Potrzebuję pilnie pożyczki w wysokości 30 000 euro. Ponieważ mam już inne kredyty, moje próby w bankach były bezowocne.
Jestem pracownikiem działu handlowego, mam umowę o pracę na czas nieokreślony i prowadzę działalność gospodarczą.

Nawet 10 000 euro mogę spłacić już w październiku. W przypadku poważnego zainteresowania udzieleniem pożyczki proszę o wiadomość prywatną, gdzie można omówić szczegóły.

Z góry dziękuję.

Re: Poszukuję prywatnych inwestorów do udzielenia kredytu w wysokości 30 000 euro.

Napisany przez 2titan1981
Skontaktuj ponownie poprzedniego wierzyciela lub swoją rodzinę, przyjaciół, itp.

Napisany przez Muenchner82

W takim razie skontaktuj się ponownie z dawnym pożyczkodawcą lub z rodziną, przyjaciółmi itp.

Myślę, że ów kredytodawca sprzed lat jest już w Denken, aby zwiększyć szanse na sukces ;-)!

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Jaka myśl? Ta nad Dunajem?

Napisany przez Muenchner82
Herrmueller pisze:
Jakie myślenie? To nad Dunajem?

Nie ta mała mieścina! Mam na myśli myślenie, z którego dla niektórych pochodzą większość rzeczy:
Wynik z myślenia
Przyjaciele z myślenia
Jacht z myślenia
Bogactwo z myślenia
itd. itp.

Napisany przez 2tneub
Znam też historie z myślenia.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata