Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Karta przedpłacona/debetowa - Którzy dostawcy?

Napisany przez JensBitter
Cześć, chcę załatwić kartę kredytową dla mojego syna, ale taką, którą można monitorować. Chodzi mi o kartę prepaid, gdzie trzeba najpierw doładować pieniądze, aby mógł je wypłacić. Dlatego teraz szukam dobrych dostawców, opłaty nie mają znaczenia, ważne aby nie trzeba było przechodzić procesu weryfikacji tożsamości, ale jest wiele stron oferujących to BEZ takich procedur. Byłoby korzystne, gdybym mógł doładować tę kartę debetową za pomocą mojej karty kredytowej, wtedy mogę udostępnić mu pieniądze w czasie rzeczywistym - bardzo praktyczne! Alternatywnie można to zrobić też za pośrednictwem Paypal lub przelewu, ale karta kredytowa jest preferowana! Czy znasz może dostawcę, który oferuje coś takiego? Kartę debetową lub prepaid, którą można doładować za pomocą prawdziwej karty kredytowej lub Paypal `? Jeśli tak, proszę odpowiedz Pozdrowienia Jens Bitter

Napisany przez ADMCI4
MEDIUS - prepaid MasterCard® może być używana z satysfakcją na ponad 24 milionach punktów akceptacji na całym świecie. Ponieważ MEDIUS - prepaid MasterCard® to doładowywana karta kredytowa, może ją otrzymać każdy, niezależnie od swojej zdolności kredytowej. MEDIUSCARD: MEDIUS Prepaid MasterCard ? Wypukła karta kredytowa bez sprawdzania w Biurze Informacji Kredytowej

Napisany przez ADMCI4
Aktualnie najtańszym dostawcą powinien być Payango (karta Payango), które według mojej wiedzy pobierają opłatę roczną w wysokości 25€. Inni dostawcy pobierają często znacznie wyższe opłaty. Ogólnie rzecz biorąc, wybór nie jest zbyt duży. Petafuel ma jeszcze kilka (dość drogich) kart w ofercie, a jest też karta LBB... ale wszystko powinno przebiegać bez sprawdzania w bazie danych SCHUFA (@ Ripmaster).

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata