Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Różnice w usługach i składkach w ubezpieczeniu samochodowym.

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim, mam 22 lata i stoję przed decyzją o zakupie samochodu. Ponieważ nie mam zbyt dużo pieniędzy, chciałbym ubezpieczyć samochód tak tanio, jak tylko możliwe. Chciałbym dowiedzieć się, czy ktoś zna jakieś dobre firmy ubezpieczeniowe (czy w ogóle istnieją duże różnice w ofertach?) oferujące niższe składki. Widziałem, że istnieje możliwość porównania ofert w internecie, ale trzeba podać szalenie dużo danych, czego nie chciałbym robić. Czy ktoś mógłby mi pomóc w ten sposób? Serdecznie dziękuję, Cluedo

Napisany przez ProperSoul
Cześć, takie kalkulatory porównawcze widziałem już wystarczająco. Ale można też bez podawania danych osobowych, jak wiem... Kalkulatory na stronie www.321versicherung.de działają bez konieczności podawania danych osobowych i numeru klucza. Możesz sam/a to wypróbować. Na liście wybierz na samej górze ubezpieczenia komunikacyjne, potem Porównaj i wybierz pojazd Powodzenia w wyborze samochodu. Pozdrowienia ProperSoul

Napisany przez ADMCI4
Cześć Cluedo, w usługach nie różnią się one - moim zdaniem - aż tak bardzo. Jeśli chodzi o składki, to już tak, ale zawsze zależy to także od Twojej indywidualnej sytuacji - oraz oczywiście od typu pojazdu... Pozdrowienia, Trommler

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata