Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Ekspert porady na zakłady piłkarskie

Napisany przez Zockerpeters
Inwestycje w zakłady sportowe i systemy zakładów są gwarantem szybkiego i wysokiego zysku. Codzienne notowania i źle wiadomości nie mają końca. Ludzie tracą swoje majątki... czas na przemyślenie innych inwestycji i opłacalnych dochodów z kapitału. Moja rada to być otwartym na nowe możliwości, ja już teraz zyskuję ogromne pieniężne wygrane dzięki zakładom piłkarskim!

Napisany przez ADMCI4
Cześć, No i jak to robisz? Pozdrowienia

Napisany przez ADMCI4
Z naszą grupą typujących obstawiamy już od 1 roku. Jesteśmy 10 osobami i do tej pory wygraliśmy prawie 30 000 euro. Dzięki 10 osobom każdy z nas zarobił w tym roku 3000 euro...

Napisany przez alwin
Chociaż nie jestem w żadnej grupie typującej, to od 10 miesięcy jestem w Klubie typującym konie (www.easibets.com), gdzie każdy jest samodzielnie odpowiedzialny za swoje pieniądze i zyski. Oczywiście zdarzały się miesiące, gdy nie było tak dobrze, ale ogólnie jestem bardzo zadowolony z mojego stanu konta w tak krótkim czasie. Ponadto dla mnie ważne było, że mam kontrolę nad moimi pieniędzmi i nie wysyłam ich w nieznane kierunki, a także mogę zacząć to wszystko nawet przy niewielkim kapitale. Pozdrawiam serdecznie, Alwin

Napisany przez alwin
....także w tym miesiącu znowu 980 euro w plusie, naprawdę niewiarygodny ten poziom trafień tego eksperta od koni

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata