Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Przechowywanie wyciągów z konta przez wiele lat

Napisany przez ADMCI4
Jestem 21-letni i mam konto osobiste od około pięciu lat. Od tego czasu regularnie otrzymuję wyciągi bankowe. Czasami drukuję je samodzielnie, innym razem są wysyłane pocztą. Mam ograniczoną przestrzeń, dlatego chciałbym pozbyć się starych wyciągów bankowych. Ostatnio moja matka poradziła mi, abym przechowywał wyciągi bankowe przez co najmniej dziesięć lat. Czy jest to naprawdę konieczne i jeśli tak, to z jakiego powodu? Pozdrawiam, Mr. Schmidt

Re: Przechowywanie wyciągów z konta przez wiele lat

Napisany przez ADMCI4
Mr. Schmidt pisze: Ostatnio moja matka doradziła mi, abym przechowywał wyciągi bankowe przez co najmniej dziesięć lat. Czy jest to naprawdę konieczne i jeśli tak, to z jakiego powodu? Pozdrowienia, Mr. Schmidt
Cześć Mr. Schmidt! Chociaż nie znam dokładnych przepisów dotyczących przechowywania dokumentów, to jeśli na przykład dokonujesz przelewów z konta osobistego, warto zatrzymać wyciągi jako dowód przez kilka lat. Po prostu bezpieczniej..

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata