Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Inwestycja finansowa w ekologicznie zorientowanych modelach inwestycyjnych.

Napisany przez ADMCI4
Za kilka miesięcy otrzymam wypłatę z umowy oszczędnościowej. Ponieważ nie jest mi ona konieczna, chciałbym ponownie zainwestować pieniądze. Obecnie zastanawiam się jednak, w co zainwestować, i chciałbym, aby moje decyzje były zgodne z moim sumieniem. Myślę o funduszach inwestycyjnych, które zajmują się alternatywnymi źródłami energii i nie inwestują w firmy, które dopuszczają się pracy dziecięcej lub podobnych praktyk. Czy ktoś zna takie fundusze i może mi podać wskazówki dotyczące inwestycji? Dziękuję i pozdrawiam, Ekokogiczny

Napisany przez jalprivatinvest
Optymalna inwestycja Celem każdej inwestycji kapitałowej jest oczywiście zwiększenie zainwestowanych środków. Optymalna inwestycja charakteryzowałaby się wysokim zwrotem, stuprocentowym bezpieczeństwem i brakiem jakiegokolwiek ryzyka inwestycyjnego. Niestety, takie inwestycje nie istnieją w tej formie. Dlatego celem każdego inwestora powinno być jak największe zbliżenie do tych kryteriów. Największe zbliżenie uzyskają Państwo u nas. Szukamy inwestorów dla niemieckich firm. Inwestują Państwo w zakłady produkcyjne u renomowanych firm oferujących ekologiczne produkty. Oferujemy 6% efektywnie rocznie przy okresie trwania 7-8 lat. Jeśli są Państwo zainteresowani, proszę o przesłanie krótkiego e-maila. Wówczas przedstawimy Państwu aktualny projekt. Z poważaniem jalprivatinvest

Napisany przez ADMCI4
Interesuję się tym również i odkryłem, że istnieją tzw. zielone Fundusze inwestycyjne, które można podzielić na różne kategorie. Otrzymałem kompleksowe informacje w moim banku. Zielone pozdrowienia, Biedronka

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata