Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Czy istnieje możliwość korzystania z bankowości internetowej z każdego konta osobistego?

Napisany przez ADMCI4
Mam pytanie.. Moje konto osobiste istnieje od 18 lat. To zwykłe konto bankowe bez żadnych dodatków. Chciałbym jednak skorzystać z bankowości internetowej, ponieważ jest to dla mnie bardzo wygodne. Czy konieczna jest zmiana mojego konta osobistego na to cele, czy też podnoszone będą opłaty za prowadzenie konta? Czy mogę również z mojej podstawowej usługi złożyć wniosek o bankowość internetową? Pozdrawiam

Re: Czy istnieje możliwość korzystania z bankowości internetowej z każdego konta osobistego?

Napisany przez PI112
Cześć Panie K., przy tysiącach różnych modeli kont bankowych dostępnych w Niemczech w naszym różnorodnym krajobrazie bankowym niemożliwe jest stawianie ogólnych twierdzeń. Dlatego moja rada brzmi: po prostu zadzwoń do banku i zapytaj. Pozdrowienia, Chris

Napisany przez ADMCI4
Bankowość internetowa może być, o ile wiem, używana przez każdego posiadającego jakiekolwiek konto osobiste. Musi ono zostać jedynie zgłoszone i aktywowane w banku. Dla mnie nie powoduje to żadnych dodatkowych kosztów.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata